Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak pozbyć się wirusa z mojego facebook’a

bloggerr.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajebisty pomysł, żeby odłączyć wszystkie aplikacje.

Po prostu szukasz na liście aplikacji, która wysyła tego typu rzeczy i ją odłączasz od konta.

To nie jest wirus. Co więcej, żeby taka aplikacja pisała za Was i wstawiała statusy musi mieć najpierw Waszą zgodę, której udzielacie, bo nawet nie chce Wam się czytać jakich uprawnień wymaga dana aplikacja.

Potem płaci się za ignorancje.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Zajebisty pomysł, żeby odłączyć wszystkie aplikacje.

Po prostu szukasz na liście aplikacji, która wysyła tego typu rzeczy i ją odłączasz od konta.

To nie jest wirus. Co więcej, żeby taka aplikacja pisała za Was i wstawiała statusy musi mieć najpierw Waszą zgodę, której udzielacie, bo nawet nie chce Wam się czytać jakich uprawnień wymaga dana aplikacja.

Potem płaci się za ignorancje.

Milcz Cichy. Mnie wyruchało w taki sposób, że po kliknięciu w link pobierało się i wysyłało pw do innych. Żadnej zgody nie udzielałem xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...