Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką książkę mi polecicie?

Royal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Harry Potter :D

Obejrzałem film każdej części, w większości nawet po kilka razy, nie mam zamiaru wracać do pottera w postaci książki.

@up

zobacze

;)

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Powiedz jakie gatunki lubisz to podam Ci kilka tytułów, które ja czytałem, o ile czytałem książki z gatunków, które Ty lubisz xD.

nie czytałem nigdy książki, więc nie wiem :)

1373637009-U477327.png

Opublikowano

nie czytałem nigdy książki, więc nie wiem :)

Polecam serię książek z Herculesem Poirotem.

Opublikowano

No to jeśli nie wiesz co lubisz to podam Ci książkę która mnie zachęciła do czytania: Michael Grant "Gone - Zniknęli". Od razu uprzedam, że nie wiem czy Ci się spodoba. Jest to fantastyka współczesna. Mnie tak ta książka bardzo wciągnęła i jak dla mnie jest niesamowcie ciekawa, że po prostu chce się ją czytać.

Opublikowano

Wiedźmin, Trylogia Husycka, Żmija, Saga Dziedzictwo, Battlefield 3: Rosjanin

@Jak zaczniesz czytać wiedźmina (polecam) to zacznij od Sezonu Burz raczej

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Polecam książki z serii "Uniwersum Metro 2033" jak i same "Metro 2033" oraz "Metro 2034".

Jeśli lubisz klimaty postapokaliptyczne to powinny ci się spodobać.

Opublikowano

Felix Net i Nika oraz Świat Zero 1,2

Czlowieku, tytul brzmi niepowaznie ale to najlepsza ksiazka z tej serii i najlepsza ktora kiedykolwiek przeczytalem :D niesamowite swiaty, rewelacyjne zakonczenie, duzo watkow pobocznych, wciaga niesamowicie i jest tez niesamowicke przemyslana! Polecam ;) inn ksiazki z tej serii tez (jest ich 13 ale to nie glupi tasiemiec) ale one sa jakby poziom nizej :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Polecam książki Stefana Dardy.

- Słoneczna Dolina

- Starzyzna

- Bisy

Wkrótce też wychodzi Bisy II ;)

Opublikowano

Nienackiego - Pan Samochodzik. Może i była jedna z części lekturą i jest to typowa książka dla dzieci, ale osobiście ją uwielbiam : )

Opublikowano

"Mały Książę" Exuperego, "Anioły i Demony" oraz "Kod Leonadra Da Vinci" Dan-a Brown-a. Teraz wydał jeszcze "Inferno". No i oczywiście "Księga wszystkich dokonań Sherlocka Holmesa" - Sir Arthur Cocan Doyle :)

Dobrze że mam jak niszczyć Sobie życie i nie czytam książek wcale.

Carrie

Współczuję ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...