Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rtv euro agd gry

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż chciałbym sobie kupić grę na konsole w RTV EURO AGD ale oni tam mają nowe ale odpakowane gry jak sami mówią. Na półkach niby nowe, cena jak nowe ale prezentują puste opakowanie a płytki mają tam nie wiem za ladą czy gdzieś. Jest pewne, że kupuję nowe gry a nie jakieś używki? Są one jeszcze w tych specjalnych opakowaniach, które babka rozwala za kasą takim wiertłem.

Opublikowano

Każda nowa gra ma zafoliowane opakowanie.Dziwne że robią coś takiego i nie wiem jaki to ma sens.

Wszystkie gry takie u nich są ?Zbyt duża sieć sklepów by robiła jakieś wałki.

Różnicy między używanymi grami ,a nowymi nie ma żadnej.Jeżeli ktoś nie rzucał płytą , trzymał ją w napędzie lub w opakowaniu to nie rozpoznasz tego.

Niektóre gry mają różne kody które odblokowują różne dodatki i on jest jednorazowy.

Opublikowano

Wszystkie gry tak mają. Na PS4 PS3 PSV X360. Coś jak w empiku używki tylko tutaj mają są dodatkowo w tym plastikowym przeźroczystym opakowaniu, które babka za ladą otwiera i jest karteczka "Prezentujemy puste opakowanie gra w kasie itd"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...