Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie moge wbic na żaden serwer !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam taki problem, nie moge wbic na wiekszosc serwerów Minecraft, są to zwykle serwery no hamachi itd. Mam premium. Pisze mi zawsze Can't resolve hostname. Prosze o pomoc !

Z góry dziekuje za odpowiedzi !

PS Jak zły dział to prosze o przeniesienie.

Opublikowano

Jak ci tak pisze to znaczy, że źle IP wpisałeś...

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

A te servery są premium? Bo słyszałem, że mojang ma problemy... nie wiem czy to prawda

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Nie, nie są to serwery premium i teraz pisze Can't connect server, serwery sa na dobrą wersje. Prosze pilnie o pomoc ;S !

Opublikowano

1. Zaktualizuj Minecraft

2, Wyłącz zapore

Też miałem ten problem i mi to pomogło :)

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Hmmmm, proponuje kupić internet, albo dołożyć węgiel do komputera, powinno pomóc.;) Licze na like/+.

Pozdrawiam!

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Zapora systemu windows nie ma nic do błędu can't connect to server to jest bardziej związane z internetem lub takowy serwer który wybrałeś jest wyłączony.

Opublikowano

Mówię Ci, żebyś w internet zainwestował, a Ty swoje...

@topic:

- Reinstall mc,

- spróbuj wejść na pewny serwer, np. M**g.pl

- najnowszą jave ściągnij

- sterowniki ...

- albo serio, zmień neta.

Miałeś może formata kompa? Zmieniałeś dostawce internetu? Wcześniej Ci działało?

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...