Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , gram od niedawna w metin2 i może mi ktoś powiedzieć jak szkolić polimorfię ??? Jak zacząć itd . Jakich ksiąg trzeba używać

:P

Opublikowano

Na początku czytasz Księgę Polimorfii. Czytasz takie księgi, aż polimorfia wejdzie Ci na M. Potem czytasz Zaawansowaną Księgę Polimorfii, aż wejdzie Ci na G. Na koniec, aż do poziomu polimorfii P, czytasz Mistrz. Księgę Polimorfii.

Od G do P rzadko wchodzą. Ogólnie kosztowna inwestycja (np. na Astral'u zwykła księga poli 400-500k, jak dobrze pamiętam).

Opublikowano

Od 0 do M1 czytasz Księga Polimorfi

Od M1 do G1 czytasz Zawansowana Księga Poliporfi

Od G1 do P Mistrz księga Polimorfi

LICZE NA +

@Up

Ehh byłeś szybszy ;)

Opublikowano

Dzięki mam rozumieć że opłaca się to robić . I jeszcze jedno pytanie czy podczas czytania trzeba byc jako potwor w sensie czy przed trzeba użyć kamienia poli ???

Opublikowano
Dzięki mam rozumieć że opłaca się to robić . I jeszcze jedno pytanie czy podczas czytania trzeba byc jako potwor w sensie czy przed trzeba użyć kamienia poli ???

Tak opłaca się jak chcesz expić na poli. Najlepiej na poli expi się archerem. Tylko przypominam że taki exp na poli jest dość drogi. Nie nie trzeba podczas czytania być przemienionym w potwora. ;)

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Tak opłaca się jak chcesz expić na poli. Najlepiej na poli expi się archerem. Tylko przypominam że taki exp na poli jest dość drogi. Nie nie trzeba podczas czytania być przemienionym w potwora. ;)

Dzięki wszystkim za pomoc temat już można zamknąć !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...