Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polak na streamie xPeke

doxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polacy to waleczny KRAJ !

Juz tacy jesteśmy nic na to nie poradzisz :)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nie no, bo w tą gre gra tak masakrycznie mało Polaków to trzeba zrobić temat, że ktoś napisał sobie coś po Polsku na streamie xPeke? LOL

a11176.jpg

Opublikowano

Chciał się popisać... brak kultury i widać, że typowy polak bez szacunku do nikogo. Raczej jego bym nazwał śmieciem niż Peke -.-'

Opublikowano

To paczaj tutaj na mistrza selexa u bjergerkinga (czat)

15g9q93.jpg

Selex : "Ryze carry" - spadłem z krzesła ... (chodź wcale nie wątpię jak on walił combo w 0.1 sec)

Top : szkoda że nie napisał "Byłem tu" ... bo to już takie sławne polaczkowe powiedzenie <3 <_<

.jpg

Opublikowano

E tam, w sumie sam bym podobnie napisal znajac siebie :), fajnie zagrac jest przeciwko xpeke, a jeszcze fajniej zabic go supportem, wy tez pewnie mielibyscie mokro w majtach.

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie no, bo w tą gre gra tak masakrycznie mało Polaków to trzeba zrobić temat, że ktoś napisał sobie coś po Polsku na streamie xPeke? LOL

Dokładnie, tyle że tutaj ze streamów naszych rodaków teksty oglądamy, zacny człowieku.

Opublikowano

A co do tego stolexa na moim streamie to beka xD

bastardzie patrz chat

Crossfire EU - SnD.Gaming
Crossfire NA - .NoRuleS.

Opublikowano

Ogólnie to nasz kraj, sam bym pewnie tak napisał, a kto by tak nie napisał po zabiciu xPeke?

A co do Selexa to największa beka świata, no nie dziwie się jakby przegrał bo mu się VIP w trakcie walki skończył xD

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...