Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kill La Kill

Zero^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, 21 odcinek jak na razie najlepszy, ale czekam na kolejny, bo jestem ciekawy

czy ryuuko założyła z powrotem senkestu.

@Edit 22 zarąbisty, harime bez rąk xD wreszcie ją załatwili

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podbijam bo arl coś chce napisać a boi się warna #lol

Cały poland xD

Najnowszy odcinek świetny, oraz ważny, pierwotne żywe włókno zniszczone, harime nui dokończyła ostateczne boskie wdzianko. Teraz tylko czekać na finał tej opowieści.

Oglądałem ostatni odcinek po czym zasnąlem na 5 minucie. Zaraz ponownie muszę go obejrzeć.

@arl4s6

Tagi spoiler, pls.

Nie szło bez niego xD

Opublikowano

Oglądałem ostatni odcinek po czym zasnąlem na 5 minucie. Zaraz ponownie muszę go obejrzeć.

@arl4s6

Tagi spoiler, pls.

Opublikowano

@arl4s6

Tagi spoiler, pls.

Dzieje się w nim tyle, że będziesz jeszcze zaskoczony, nie będę ci spoilerował, ale akcja w nim jest non-stop.

Opublikowano

Chodziło mi o to, że jak już piszesz co wydarzyło się w odcinku używaj tagu spoiler, bo inni, którzy nie oglądali tylko popsują sobie odcinek. :)

Opublikowano

Anime miało potencjał, nadal ma tylko trochę zeszli z kursu.

Zbyt mocno odczuwalny jest już Happy End, który jeszcze nie nastąpił.

Mam nadzieję, że Ragyo ładnie zrobi palcówkę dziewczynom co by za różowo nie było.

PS: Nie wiedziałem, że Iori potrafi zszywać oczy. Lol.

PS2: Ruchałbym Satsuki jak arab kozy.

PS3: Mako znowu rozwaliła system --> Zobacz video na youtube

PS4: Tutaj wersja Gamagoriego --> Zobacz video na youtube

417711489342956987022.png

Opublikowano

Anime miało potencjał, nadal ma tylko trochę zeszli z kursu.

Zbyt mocno odczuwalny jest już Happy End, który jeszcze nie nastąpił.

Mam nadzieję, że Ragyo ładnie zrobi palcówkę dziewczynom co by za różowo nie było.

PS: Nie wiedziałem, że Iori potrafi zszywać oczy. Lol.

PS2: Ruchałbym Satsuki jak arab kozy.

PS3: Mako znowu rozwaliła system --> Zobacz video na youtube

PS4: Tutaj wersja Gamagoriego --> Zobacz video na youtube

Uzu kazał je sobie zaszyć po entej przegranej z ryuuko, w ramach pokuty. Iori umie szyć, bo przecież jest szefem klubu krawieckiego.

Opublikowano

Właśnie skończyłem oglądać 23 odcinek i jestem już na bieżąco z Kill la Kill.

Muszę powiedzieć, że anime mile mnie zaskoczyło. Każdy odcinek jest przepełniony akcją i jest strasznie nieprzewidywalny.

Mówię tutaj o tej zmianie stron Satsuki. Tożsamości ojca Ryuko i jej samej etc. etc.

To wszystko sprawia, że bardzo fajnie się je ogląda. Czekam z niecierpliwością na finałowy odcinek. :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Trzeba przyznać, że jak na oryginalne anime wyszło całkiem nieźle.

Nie każda oryginalna produkcja ma tyle szczęścia.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jedyne co jeszcze konkuruje z tym anime w tym gatunku to Tengen Toppa Gurren Laggan a w dodatku jest to anime tego samego producenta.

Opublikowano

No i koniec dobrego.

Anime zacne, na długo sobie zapamiętam ten tytuł, a już szczególnie oryginalną kreskę i zwariowaną fabułę.

Cóż tu więcej powiedzieć.. Nie zawiodłem się, a to najważniejsze. Niedosyt pozostaje mimo najlepszego możliwego zakończenia co tylko ukazuje jak dobrą produkcją było Kill la Kill.

kill-8-45-kiryuuin-satsuki-looking-down.

Chylę czoła ku pośladkom Satsuki, amen.

Opublikowano

Genialne zakończenie, choć pod koniec ciut smutne. Ale nie będę spoilerował ^^.

3Bg8Nnq.png

Czekam.

Opublikowano

Genialne zakończenie. Dawno nie widziałem tyle akcji upchanej w 24 odcinkach.

Cieszę się, że zdecydowałem się na oglądanie Kill la Kill i nie żałuję ani chwili na to przeznaczonej.

Chociaż z drugiej strony szkoda, że zakończenie nie daje wielkich szans na kontynuację. Chociaż.. Kto wie. :P

Będzie mi naprawdę brakować wejść Mako. xD

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Genialne zakończenie. Dawno nie widziałem tyle akcji upchanej w 24 odcinkach.

Cieszę się, że zdecydowałem się na oglądanie Kill la Kill i nie żałuję ani chwili na to przeznaczonej.

Chociaż z drugiej strony szkoda, że zakończenie nie daje wielkich szans na kontynuację. Chociaż.. Kto wie. :P

Będzie mi naprawdę brakować wejść Mako. xD

Bądźmy szczerzy, lepiej że dali takie zakończenie i nie będzie kontynuacji, aniżeli miałoby się z tego zrobić drugie Naruto.

Nie mniej jednak faktem jest, że Kill la Kill było genialne i mimo 24 odcinków chce się więcej i więcej i więcej.. I nagle sobie człowiek uświadamia, że to już koniec i jesteśmy w głębokiej, czarnej dupie.

Opublikowano

Gdyby się trochę bardziej pomęczyli pewnie dali by rade rozciągnąć całą fabułę nawet na 50 odcinków. Warte oglądnięcia.

Opublikowano

Gdyby się trochę bardziej pomęczyli pewnie dali by rade rozciągnąć całą fabułę nawet na 50 odcinków. Warte oglądnięcia.

Nie wiem jak wy, ale mnie już by ta cała Ryuuko zaczęła za mocno wku*wiać.

Ledwo dotrwałem do końca, w sumie oglądałem tylko ze względu na Satsuki/Ragyo i inne postronne postacie.

Ryuuko i Senketsu już dawno się moim zdaniem skończyli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...