Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z DXTory

mitrix169

Pytanie

Opublikowano

Witam

Mam problem z programem nagrywającym DXTORY. Jest to wersja 2.0.111 i gdy nagrywam to jest super! Zero lagów itp. ale gdy odtwarzam gotowy filmik to klatkuje BARDZO. Co może być tego przyczyną skoro podczas nagrywania nie mam lagów? Mój sprzęt:

GPU: GTX 650Ti Boost 1GB GDDR5 Palit

CPU: AMD Athlon II x2 270 3.4Ghz

MOBO: MSI 760GM (P21) (FX)

PSU: Corsair VS 550W

RAM: 4GB DDR3 Palit

HDD: Maxtor 300GB

Podałem te najważniejsze. Proszę o pomoc. A i filmik nagrywałem w 60FPS.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Zrobiłem tak jak tam jest podane i podczas nagrywania mam 50fps tak około w minecraft, ale tnie bardzo ;/ A bez nagrywania mam 500FPS. O co chodzi?

Opublikowano

Odpowiedz sobie sam, ten złom nie nadaje się do odtwarzania filmu. Jeszcze jak go odtwarzasz? po zrenderowaniu? J

Właśnie tak myślałem, że to może być wina sprzętu. Ale czy to tylko wina procesora? Kartę graficzną chyba mam o wiele lepszą od poprzedniej HD6670 ? Czy po wymianie procesora na AMD Phenom II X4 955 BE ten problem ustąpi i czy liczba FPS przy nagrywaniu z minecrafta wzrośnie?

A i dodam jeszcze, że actionem w miarę dobrze idzie nagrywanie w 1280x720 w 60fps. W mc mam 200-300fps.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...