Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tu się nie wk****ć

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda konta, wiem co czujesz moje też okradli. Skończyłem z tą grą i mam święty spokój nie warto w to grać zbyt bardzo zjebała się ta gra. :)

jp8p35.png
Opublikowano

Szkoda konta, wiem co czujesz moje też okradli. Skończyłem z tą grą i mam święty spokój nie warto w to grać zbyt bardzo zjebała się ta gra. :)

Tak długo zbierałem na to konto i tylko tydzień pograłem ;(

Opublikowano

Tak długo zbierałem na to konto i tylko tydzień pograłem ;(

Ech, wspolczuje lecz znam ten bol.. Masz teraz nauczke żeby zawsze jak ma sie nowe konto to pierwsze co to pisać do BP o zdjecie powiazan na koncie..

Opublikowano

Kiedyś było ID w DO.

Teraz można jeszcze odzyskać konto w jakiś sposób ???

Nom wysyłasz ticketa do Bp a oni Ci piszą że musisz podać numery big , pierwszy nick , wszystkie tranzakcie i takie tam...a no i ID

Opublikowano

No to nadal nie ma sensu kupować z allegro drokich kont .Po co później latać i się denerwować :/

Opublikowano

Rosół teraz powiedz ile ludzi ty ojebałes i ile kont ukradles ? Wcale mi Cie nie żal , nalezalo Ci sie. Ps. To konto kiedys było moje . Mocny Full , ale czyszczenie to nie moja sprawka .

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Rosół teraz powiedz ile ludzi ty ojebałes i ile kont ukradles ? Wcale mi Cie nie żal , nalezalo Ci sie. Ps. To konto kiedys było moje . Mocny Full , ale czyszczenie to nie moja sprawka .

Taaa a r.t na pl2 to moje wiesz -,-"

Opublikowano

znam ból , 3 dni temu mi ukradli konto , dzis próbowałem kupic i też straciłem kase , teraz gram na słabym , ale nic juz nie będe wydawal na tą gre

Opublikowano

Widzę, że nie tylko ja zostałem tak okrutnie potraktowany...

Zbierałem na wycieczkę sobie, ale nie pojechałem w ostateczności bo była okazja na konto, pograłem 3dni... ;/

Współczuję.

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Nigdy nikogo nie okradłem ;]

Nigdy nikogo nie okradłem ;]

Jak nie wierzysz to popytaj całe PL2 czy kogo kolwiek oszukałem/okradłem a to konto kupiłem od Mr Diablo który wcześniej to konto kupił na allegro ;) Nie wierzysz ? Zapytaj go jak chcesz dam ci ts3 do niego na PW.

Opublikowano

nie tylko są połączenia facebook i BP, są inne dziadostwa, a co najlepsze, chuj wie jak to rozłączyć

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...