Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reset serwera D2Trade Realm!

Damned Legion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NqBWBQK.png

Reset serwera D2Trade Realm juz niebawem!

7 lutego w godzinach 20-21:00 planowany jest reset krainy PvM naszego serwera, zapraszamy do powrotu do tej wspanialej gry na naszym serwerze.

Dlaczego warto zagrac na naszym serwerze:

- Przyjazna atmosfera.

- Pomocna administracja oraz grupa Help Service, pomagajaca nowym graczom (HS ruszy w trakcie rozwoju serwera, czlonkowie HS najpierw sami musza pomoc sobie po resecie :D)

- Konkursy oraz turnieje PvP!

- Konta zakladane z poziomu gry, rejestracja na forum jest opcjonalna, aczkolwiek ulatwia handel dzieki dzialowi Trading Center.

- Mozliwosc handlu na forum uzywajac wirtualnej waluty lub przedmiotow/run w grze.

- Brak botow i kradziezy.

- Zwiekszona pojemnosc skrytki.

- Uzywanie Loadera oraz Map Hacka jest dozwolone.

- Oraz wiele innych!

Jak sie polaczyc?

To jest ukryta treść, proszę

Median XL:

Od 3 stycznia tego roku posiadamy rowniez kraine D2 Median XL na naszym serwerze, dla wszystkich tych ktorzy pragna nowych wyzwan i wspanialej rozgrywki. Aktualna wersja Median XL to 2012 v005.

Opublikowano

Obecnie szczerze mowiac niewiele (moze z 5 osob), kazdy teraz czeka na reset, sadzac po wstepnej analizie na naszym forum okolo 40-60 osob powinno byc online w dzien resetu, a co pozniej, to juz zalezy od ludzi :) Mam rowniez nadzieje przyciagnac wiecej osob reklamujac serwer gdzie sie da :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sczerze... to jestem zaskoczony, że ktoś muci jeszcze w diablo II... Sam z checią wbiję na serwer bo dawno d2 nie grałem ;)

Mam nadzieję, że serwer długo potrzyma ^.-

graphic.png

Opublikowano

Sczerze... to jestem zaskoczony, że ktoś muci jeszcze w diablo II... Sam z checią wbiję na serwer bo dawno d2 nie grałem ;)

Mam nadzieję, że serwer długo potrzyma ^.-

Serwer jest od kiedy pamiętam. Aczkolwiek dużo osób zniechęca ilość gier ale jak ma wiecej osob grać jak ci którzy grają są zniechęceni. Rozkręćmy ten serwer w piątek :) Zróbmy tak żeby nas nie uciągneli ;F

Opublikowano (edytowane)

Hmm... o co chodzi z tym HCL i SCL? :D

Edytowane przez sebasku

graphic.png

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...