Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Guest System.

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Dziś chciałbym wam pokazać mój pomysł który zrobiłem dla NecroSro i który zostanie tam za niedługo wprowadzony.Chciałbym się dowiedzieć czy podoba wam się takowa idea i czy byłoby to według was przydatne.

Film :

Wyjaśnienie : Jest to system który umożliwia zalogowanie się każdemu użytkownikowi na specjalne konto GUEST na którym znajduje się postać z full lvl oraz sos setem +4 dzięki której może sprawdzić sobie czy server mu odpowiada. Może zobaczyć sobie liczbe osób na serverze , jak wygląda sprawa z tradami czy party. Oraz oczywiście pogadać z ludzmi tam grającymi czy opłaca się zagrać.

Wpisując w ekranie logowania w pole ID : GUESTCH otrzymujemy postać chinską. W polu PW można wpisać byle co.

Wpisując w ekranie logowania w pole ID : GUESTEU otrzymujemy Postać europejską. W polu PW można wpisać byle co.

PS. Oczywiśćie nieśkonczona liczba osób może zalogować się w jednym czasie na konto Guest

TIOiE.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem pomysł trochę taki niespecjalnie potrzebny. Ty, jako dev, który chce się rozwijać to się bawi czymś takim. Ale czy takie coś będzie trafne? Myślę, że nie do końca. Najlepiej jest jak ludzie sami osiągną to co tutaj przedstawiłeś i np na pvp pójdą. A teraz może to wyglądać tak, że po prostu będą się logować na te konta w celu pvp, bo w sumie tam są lepsze itemy niż oni mają na normalnym koncie :).

Reasumując, pomysł bardzo fajny, ale niezbyt przydatny :P.

Opublikowano

Nie wiem jak to na Necro wygląda ale wydaje mi się że będa robić MC i taxić sobie chary od startu. Albo odpalać je jako GF, przecież i tak bana nie dostaną xD

Opublikowano

Na filmiku jest specjalnie pokazane że konto guest nie ma wogóle slotów w inventory co za tym idzie 0 potów hp oraz mp czyli pvp oraz jakieś taxi odpada.. Konto jest jednorazowe to znaczy po wylogowaniu dostajemy tak jakby zresetowanego chara.

TIOiE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...