Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge wejść na serwer , chociaż mam internet.

XC3™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jestem tu nowy i sory jak coś źle zrobię .. ^_^

Mianowicie.. problem polega na tym iż odpalam normalnie Minecrafta ładuję się i wszystko ok do momentu jak chce wejść na serwer. Klikam opcje "Multiplayer" i przy każdym serwerze pisze mi "Can't reach server" - wiem oznacza to, że nie mam internetu lub serwer jest wyłączony. Ale tak szczerzę mówiąc chyba mc.hypixel.net nie jest zamknięty. A może jednak jest? Niewiem ale próbowałem tak: wpisywać dużo IP np. pandacraft.pl , s1.craftboard.pl i wiele innych. Mam też własny serwer który jest czynny bo skontaktowałem się z Adminem i powiedział że serwer jest normalnie uruchomiony i on na nim gra.. Próbowałem reinstalować Minecrafta, usuwać %appdata% > .minecraft

A i chcę dodać, że mam pirata (nie originalnego minecrafta) oraz próbowałem paru launcherów: (Minecraft by Zyczu, PandaLauncher, KeiNetLauncher, SetCraft.pl ) i żaden nie poszedł, w każdym to samo. Proszę o pomoc. To mój pierwszy post na forum.

Pozdrawiam i proszę o szybkie info :D

Opublikowano

Zapomniałem dodać że jestem u Mamy w firmie gdzie jest idealny interney oraz wyłączałem zapore systemu windows: Publiczną, Prywatną i Domenę..

hm to nic nie da padł serwer odpowiedzialny za autoryzowanie kont premium :/

hpixel to serwer premium

Ale mi nawet się nie pojawia pokazanie tego Hypixel Lobby i sloty (6000/16001) mi sie to nawet nie pojawia. Mam tylko Can't reach server. Rozumiesz?

Opublikowano

Coś jest z serwerem chyba lub wyłącz zaporę w Windowsie (lub innym programie jeśli taki posiadasz).

Can't reach server - serwer jest wyłączony lub masz coś z internetem

Opublikowano

Ale z każdymi serwerami. Przypominam że to sie dzieje gdy próboje wejść NA KAŻDY

Opublikowano

Jeszcze kilka powodów:

~Serwer nie istnieje (mało możliwe)

~Zmienienie portu, adresu

Jeśli nie masz premium to zmień launcher.

Ja polecam Minecraft by Zyczu nie wiem jak inni.

Opublikowano

Miałem kiedyś taki problem. Rozwiązanie jest tylko jedno. Wystarczy zrestartować router do ustawień fabrycznych.

Projektuje i robię serwery minecraft.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...