Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freelancer - Web Developer (WebMaster), programowanie stron www

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JP8ojan.gifFDRAzeo.jpgJP8ojan.gif

JP8ojan.gifKKPaCnF.jpgJP8ojan.gif

Witam! 

Jeżeli potrzebny Ci programista stron www to jesteś we właściwym miejscu. Nazywam się Łukasz Górecki i od 2010 roku zajmuje się tworzeniem stron www.

Umiejętności zawodowe

Znajomość praktyczna:

●  Doświadczenie w projektowaniu i analizowaniu aplikacji oraz baz danych,

●  Języki programowania: PHP5,

●  Bazy danych: MySQL,

●  Technologie webowe: XHTML, CSS,

●  Konfiguracja PHP od strony administracyjnej.

Dodatkowo:

●  Znajomość programu Photoshop,  

●  Języki: angielski – średnio zaawansowany.

Znajomość teoretyczna:

Javascript,

jQuery,

Ajax.

Projekty oraz współpraca:

• Alistria
  • MPCforum
  • BloodWar
  • Dracos
  • Dreikon
  • Drigma
  • Egoria
  • Eleris
  • Emperius
  • ExtremeMt2
  • ForGame
  • GondorMt2
  • Inveria
  • IsztarGame
  • KyraMt2
  • Lapidem
  • Laveris
  • Mestia
  • Mexilia
  • NightCore
  • Parim
  • Reinor
  • Renui
  • Resthea
  • Revoir
  • Revon
  • Senthia
  • XenoxMt2
  • uDreams
  • Nailon
  • MPCforum
  • Draconis
  • Oraz wiele wiele więcej!

Panel administratora (Metin2 CMS)

rk-ohvbxlotojlybtgbqswf.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ap-yprsejpkjfoeywonwdge.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ul-ujnkqfdgafdegbqryvay.jpg

bd-lrdgrofmivjzwctlwylj.jpg

kb-cuvpyikhawxakrcalomt.jpg

fg-fkidetwklibxqkgvkeja.jpg

oo-rhbxupptdvcacxbnnoaz.jpg

nk-xenpsxyitaqbdrqmccge.jpg

jx-plnurfizhcalnghsoysq.jpg

uw-sesjkzdofghzrillpani.jpg

ya-nodlphzsiwlunwcgcoso.jpg

lv-izbsrddlmupnbornzlpn.jpg

nd-josxwfdpqrkjmieofzvn.jpg

hs-zxbeipymrkrtvwytiecf.jpg

in-kgzixpxzbtzepcczkcpy.jpg

fx-ycozwtogjdgfiurguncz.jpg

hf-kaglmkmwhdxnxfyakacb.jpg

JP8ojan.gifOwiYrsJ.jpgJP8ojan.gif

Sprawdzanie logów z gry w ACP!!!

gj-actekvtfuylmgygaicak.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/center]

kl-xtsqwwmgqlywisbueegs.jpg

JP8ojan.gifOwiYrsJ.jpgJP8ojan.gif

Nowa funkcja w Admin Control Panel!

System Permisji (Sam możesz zdecydować jakie funkcje w panelu admina może mieć dany gm)

sx-lpcvrmoduienybmgrzoh.jpg

mu-tqheblkdgxhaldsfqeaj.jpg

mw-utbphroqkmhhvzafcskf.jpg

ly-mubwlbtorgywsqrztvrv.jpg

uu-rlxeyyaqoqpaegzaktwe.jpg

UWAGA!

●  Jeżeli chcesz się dowiedzieć jaka jest cena skryptów to najpierw wypisz jakie funkcje potrzebujesz (mogą być nawet z "kosmosu") w stronie podeślij mi je i wtedy mogę Ci powiedzieć cenę. 

●  Panel administracyjny jest napisany pod moje skrypty więc nie ma szansy żeby otrzymać sam ACP (Admin Control Panel).

i0iy7t1.jpg

Gadu-Gadu: 

11138756

E-mail:

[email protected]

Pozdrawiam!

Łukasz Górecki

dLhJ0Y7.jpg

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bomb, ładnie to wygląda na screenach a czy jesteś w stanie zagwarantować, że kod nie będzie miał dziur?

W 99.9% jestem w stanie to zagwarantować, parę serwerów miało już moje skrypty i nadal ich używają, także bezpieczeństwo strony jest na bardzo wysokim poziomie.
Opublikowano

Bomb, ładnie to wygląda na screenach a czy jesteś w stanie zagwarantować, że kod nie będzie miał dziur?

Naid proszę cie ;D

Kilka serwerów ma stronę na tym kodzie i skryptach.

Nigdy nie było żadnego włamu na nie poprzez stronę.

BombWorka polecam.

MPCforum.pl niedługo będzie tam dopisana.

Bierzemy kod, skrypty i admin panel od niego.

Sam BombWork jest bardzo profesjonalny, dba o klientów i dotrzymuje terminów (Jak nie da rady, to daje rekompensatę).

Jego prace są bardzo ładne - Zresztą sami widzicie, że ten admin panel wygląda lepiej od tego co ma IPB.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

W 99.9% jestem w stanie to zagwarantować, parę serwerów miało już moje skrypty i nadal ich używają, także bezpieczeństwo strony jest na bardzo wysokim poziomie.

Jeżeli dajesz ludziom gwarancję to mogę polecić.

0LsM05U.png

Opublikowano

Jeżeli dajesz ludziom gwarancję to mogę polecić.

Zobacz sobie:

www.Dreikon.pl (ver. 3.1.0)

www.MPCforum.pl (ver. 3.1.1)

www.XenoxMt2.pl (ver. 2.6.2)

www.ExtremeMt2.pl (ver. 2.6.2)

www.GondorMt2.pl (ver. 2.6.2)

www.NightCore.pl (ver. 1.9.8)

Nie pamiętam jakie serwery jeszcze chodzą, więc masz tylko te na razie.

Na trochę droższe skrypty daję gwarancje dożywotniego darmowego update'a skryptów. (Napiszę jakiś support lub wprowadzę jakąś poprawkę to dostaniesz ją za darmo)

Opublikowano

Człowiek na prawdę lekko ociężały jeśli chodzi o rozmowy,ale strony ujdą w tłoku...

Więc w sumie mogę polecić...

Bomb i tak nikt nie bd chciał od Cb strony :*

Pozdrawiam!

True :)

Opublikowano

Naid proszę cie ;D

Kilka serwerów ma stronę na tym kodzie i skryptach.

Nigdy nie było żadnego włamu na nie poprzez stronę.

BombWorka polecam.

MPCforum.pl niedługo będzie tam dopisana.

Bierzemy kod, skrypty i admin panel od niego.

Sam BombWork jest bardzo profesjonalny, dba o klientów i dotrzymuje terminów (Jak nie da rady, to daje rekompensatę).

Jego prace są bardzo ładne - Zresztą sami widzicie, że ten admin panel wygląda lepiej od tego co ma IPB.

Zmienisz zdanie jak zobaczysz IPB w wersji 4.0, aczkolwiek muszę przyznać, że ten panel robi ogromne wrażenie.

Polecam BombWork'a, zna się na swojej robocie.

Opublikowano
UWAGA!
  • Jeżeli chcesz się dowiedzieć jaka jest cena skryptów to najpierw wypisz jakie funkcje potrzebujesz (mogą być nawet z "kosmosu") w stronie podeślij mi je i wtedy mogę Ci powiedzieć cenę.
  • Panel administracyjny jest napisany pod moje skrypty więc nie ma szansy żeby otrzymać sam ACP (Admin Control Panel).
Opublikowano

typek jest prze wariat polecam w 100% , kurlz i spółka zoo sie umywa .

Spółka zoo xD dobre.

Uważam że Kurlz jest ode mnie lepszym grafikiem.

Opublikowano

Spółka zoo xD dobre.

Uważam że Kurlz jest ode mnie lepszym grafikiem.

Kolega miał na myśli duet Kongo ft Kurlz

64562221938.png

Opublikowano

Kolega miał na myśli duet Kongo ft Kurlz

A od kiedy to ja z nim wspolpracuje? :D To ze koduje strony to nie znaczy ze duet, tak samo bylbym duet z Bombwork bo tez kodowal i skryptowal moje psd. Rotfl.

Ale milo, ze masz avatar ktory kiedys robilem. Cieszy mnie to ze ludzie uzywaja czegos co kiedys zrobilem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...