Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] WallHack EliteMT2

Haczik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo poszkuję wall hacka do EliteMt2, próbowałem kamermoda, ale wywala mnie z groty.

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Nie, nie próbowałem - zaraz spróbuję.

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Po dodaniu mapek (wg strony Kamera) dalej wywala. Chodziło o to, że gdy klikam na pierścieniu TP na grote V2 to jak załaduje mi się pasek na dole po czym automatycznie wywala mi klienta i przy każdym logowaniu też wywala a jak tepne się gdzieś indziej np. M1 (na kliencie privca) to mogę się normalnie zalogować.

Moda mam stawionego na najnowszych plikach PL'a.

Sorry za Double, ale przed chwilą był post wyżej.

@Edit.

A jeżeli wrzucę cały pack do moda to bugują mi się postacie - tak w ziemi są. Zobaczyłem jeszcze, że w syserr.txt jest 11 errorów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...