Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ja Moge Grac A Inni Nie Moga Się Zalogować

Zehel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , ja moge grac a inni nie moga się zalogować .

Ktoś wie czym to jest spowodowane ? Port Map wszystko ładnie jak co.

Mam Liveboxa a robiłem serwa na hamachi , musze stawiać przez no-ip ?

Czemu inni nie mogą wbić do mnie na serwa? Ja moge ale tylko przez chińskiego metka.

Opublikowano

Ja myśle że może być wina źle zrobionego spolszczenia lub hamachi. Co do hamachi polecam wersje 1.0.3.0 która działa praktycznie bez problemów, w nowszych jest problem że trzeba wykupić licencje

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zapora wyłączona cały czas...

Hamachi najnowsza wersja .

jak sprawdzić czy spolszczenie dobrze zrobione ? ?

5.78.96.123 ? xD

Opublikowano

Wyłączył zapore w windowsie , antyvira całkowicie wył. a co do Hamachi to mam ... ale to nic nie zmienia !

Ja moge tylko z chińskiego wejść przez "głowe sury " , jak daje na polskiego , nie patchowanego to się odpala ale widać czarny ekran a na pulpicie jest error ...

to zrobiłem tym

To jest ukryta treść, proszę

No i odpala się * jak odpalam przez spol * widze tam 6 polskich serwów ale jak się logam to jest zostaniesz połączony z serwerem ...

i tak ciągle i ciągle . próbowałem na swoje wejść , na raina też . tak czy siak wałek.

Opublikowano

Livebox nie może blokować hamachi.

Spolszczenie dobre zrobiłeś nie robiłeś przypadkiem na pliku z connect changera ??

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Tutaj mi zrobił pewien użytkownik . Nie umiem robić Connect Changerem , probowałem ale przy włączaniu widziałem czarny ekran i kursor ...

#Edit

Nie wiem jak ale rozwiązałem problem . Do zamknięcia : )

Opublikowano

Spol robilem mu ja ale dziala na 100%. Udowadniam to tym iz. Nie edytowalem pliku metin2 ktory jest razem z connect changerem tylko przykladowe spolszczenie od jakiegos kolesia je wzialem z yt i caly czas je edytuje i dziala all

Opublikowano

2 UP

Jeżeli mam za każdym razem inne IP w port mapie to wystarczy że włączę je od nowa , odpale porty i gites , ta ?

Bo przecież ja tam przepisuje te IP z hamachi a hamachi się nie zmienia >_< ? xD

Tak czy siak działa ale tylko jak to się zrobi xD :

Po tym od razu mozna mi wbić na serwa , a takim polskim nie patchowanym jak wkleje spol do folderu i przez niego uruchiomie to wałek dalej , jak zrobić żeby właśnie z polskiego uruchamiać a nie z tego Metin2-2008-Patch xD?

Wiem wiem , pisze bez sensu ale nie znam się dokładnie na tym i dlatego nie napisze w kilku wyrazach o co mi chodzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...