Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite

Leasyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Otóż postanowiłem zagrać smite , sam mam wolne łącze internetowe , więc pożyczyłem od kumpla na pendrive . Włączam launcher i cały czas : Smite is waiting for HiPatch uptade i się ładuje , już 3 - 4 raz się załadowało i nic .

BUMP

Opublikowano

Witam . Otóż postanowiłem zagrać smite , sam mam wolne łącze internetowe , więc pożyczyłem od kumpla na pendrive . Włączam launcher i cały czas : Smite is waiting for HiPatch uptade i się ładuje , już 3 - 4 raz się załadowało i nic .

Pewnie problem leży w ścieżkach do różnych plików. Jesteś pewien, że wszystkie pliki skopiowałeś na swój komputer?

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Tak , cały folder był zgrany , mojemu koledze działało choć tą samą metodą robił , tylko jak ściągam z internetu program którym mogę ściągnąć , on instaluje mi się na D , no i tak wrzuciłem to , mojemu koledze zainstalował się na C i on mówił że mu się pokazywała ścieżka do zainstalowania tego , a mi nie tylko od razu się instalowało / teraz jeszcze zauważyłem że kiedy próbuje sam ściągnąć gre sam , instaluje ten program HiRez... i źle się instaluje nie ma launchera do tego i nie wiadomo do końca gdzie się instaluje , nie mam pojęcia o co chodzi

BUMP

Opublikowano

Nie da się tak zrobić, musiałbyś jeszcze skopiować pliki rejestru itp. ale i tak by to z sobą nie współgrało. Musisz niestety normalnie ściągnąć grę.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...