Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wrażenia po grze ROC vs GMB?

Pro Evilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile tam było nietrafionych hookow? 4, 5 na całą grę? Roccat pięknie zagrało, czy mamy szansę na wygranie?

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Nie wydaje mi sie, przede wszystkim nie banuja wgl thresha co wedlug mnie jest idiotyzmem, bo ciagle jest pickowany w Polskiej druzynie, to samo Caitlyn czy Kayle, te picki powinny byc banowane na Roccat bo to wlasnie te picki gre wygrywaja. Graja zajebiscie, jestem najbardziej ciekawy meczu fnc vs roccat, nie moge sie doczekac.

Zapomniałeś, że Celaver napierdala zajebiście vayne i w sumie chyba ją mainuje, a co z tym Threshem to może masz rację. Ogólnie mi się podobają ich picki, bo nie grają metą turniejową gdzie np mid gra only 3 champami itd.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Gdzie wy te mecze ogladacie bo nie obaznany jestem :D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

ROC ma ogromny champion pool, dodatkowo overpow jest PRZE CHUJEM, gość niszczy.

Zajebiście się oglądało jak GMB dostaje wpierdol od Polaków :D

Czekam na mecz vs fnatic, jeśli wygrają to będą jaja :D

Opublikowano

Gdzie wy te mecze ogladacie bo nie obaznany jestem :D

Kanał ESL Poland 3 - Jeśli chcesz po Polsku.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

No normalnie zagrali świetnie :). W końcu coś się zmieniło po wcześniejszych porażkach MYM'u.

n2fb.jpg

Ten wczorajszy mecz z Gambitem pokazał, że wcześniejsze wygrane nie były przypadkiem, przypadkiem była raczej przegrana z CW, może trochę na własne życzenie, no ale... :D

Ja wam powiem tak: każdy słabszy team wygrał by prędzej z CW niż z GAMBIT'em, nasz Roccat wczoraj pokazał, że to był tylko drobny wypadek przy pracy :D.

"We are Poland, we are Legend" xD

Wczorajszy odwet za rozbiory udany, teraz czeka ich mecz z Fnaticem, już w Czwartek 30.01 o 19:00. Będzie ciężko, ale miejmy nadzieję, że znów się uda.

"Show must go on!!!"

"Nice k**wa!"

Opublikowano

obejrzalem sobie wlasnie z jutuba... i tak patrzylem, to chyba tylko jeden hak thresha nie trafil, ten na koncu, jak juz nexusa bili...

best hook ever - zlapanie shena bedacego na schodkach ;D

cztery albo piec razy nie trafil...

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

byc moze, nie przygladalem sie kazdemu. ;) ale i tak ladnie zagrali.

obejrzalem sobie wlasnie z jutuba... i tak patrzylem, to chyba tylko jeden hak thresha nie trafil, ten na koncu, jak juz nexusa bili...

To patrzyłeś czy nie? xD

Piszesz że chyba jednego hooka tylko nie trafili, skoro się nie przyglądałeś "każdemu", czyli widziałeś ale nie wiesz czy trafił czy nie xD?

Opublikowano

Ja miałem beke z polskiego czatu, rozwalil mnie hymn Polski przed meczem i komentarz "to za rozbiory". Angielski w komentarzu też bekowy.

Ale przynajmniej super zagrali, akcja na bocie między turretami (na schodach) - zacna, flash naszego adc, ten hook thesha, coś pięknego. Overpow popełnił jeden błąd na bocie, dodatkowo raz chyba źle flasha użył. I tak genialnie zagrali.

Silver mówi co źle zrobili? xD

TOP@ Po tych pickach nie spodziewałem się wygranej. Myślałem że Shyvana zje Mundo, natomiast w late game było całkiem inaczej. Oby z Fnatic im tak poszło dobrze jak z Gambit.

Opublikowano

Zajebiste hooki i gra Overpowa, KMT ma potencjał (jak każda drużyna spod skrzydeł ROCCAT).

Akcja w 25min wygrała gre. Dobre hooki tresha, dobra kayle gg. Jedyne czego sie obawiałem to sfarmionego alexa.

cztery albo piec razy nie trafil...

byc moze, nie przygladalem sie kazdemu. ;) ale i tak ladnie zagrali.

To patrzyłeś czy nie? xD

Piszesz że chyba jednego hooka tylko nie trafili, skoro się nie przyglądałeś "każdemu", czyli widziałeś ale nie wiesz czy trafił czy nie xD?

patrzylem sobie na meczyk, nie patrzylem dokladnie na kazdy hook thresha, w miedzyczasie jeszcze kilka rzeczy robilem.

teraz jasne?

z6w3.jpg

Boże..., ale wy tematy macie... Haki thresha - trafił, nie trafił, co za różnica? Ważne, że wygrali :P.

@

A ja się boję z deka o nasz bot lane. Bo jak na razie Cleaver gra tylko Caitlyn, a VandeR Threshem, mam nadzieję, że wykażą się też innymi pickami :P.

Opublikowano

Ja tam byłem za gambitem ;/
Ale Roccat też nieźle zagrało.
Lecz moim zdaniem gdyby darien wziął WeedWicka / Dr.Dariena, a nie shyvariene to by mieli większe szanse ;3

Kartyday_eune_51_5_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...