Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie na Metin2

bosskondzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, wszystkim. Wróciłem do Metina po dosyć długiej przerwie. Przy okazji od jakiegoś czasu przestałem otrzymywać kieszonkowe ;( Postanowiłem więc zainteresować się zarabianiem na Metinie. Kopanie rud niezbyt mi odpowiada (mam stary komputer i slaby net) więc metin bardzo często wywala itd. Wpadłem więc na inny sposób, polegający na nabijaniu 30 lvl postaciom i sellaniu ich bez EQ.

1. Jak myślicie czy będzie popyt na takie konta (bociarze, ludzie którym nie chce się expić do 30 lvl a którzy zaczynają grę itd.)?

2. Po ile można by sellać takie konto?

Jakby co mam:

1. Konto bankowe.

2. Juniora na Allegro.

sygnaturametin2.png

10 postów

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

ZBIERAM PLUSIKI +

Opublikowano

Wielkie dzięki za odp. Kokosów się nie spodziewałem. 30 lvl to taka granica by się za dużo nie narobić. Myślę,że w miesiącu na spokojnie wyekspje 10X 30 lvl a to ok. 40 zł (wiadomo piechotą nie chodzi). Konkurencji nie będę miał bo kto by się schylał po takie sumy (dorośli) a młodzież przeważnie nie ma konta bankowego i allegro więc może to być ciekawa nisza. Przy okazji trochę nauczę się szacunku do pieniądza (nie bd wydawał tak lekką ręką) itp. ;P Za jakiś czas dam na pewno znać co z tego wyszło.

sygnaturametin2.png

10 postów

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

ZBIERAM PLUSIKI +

Opublikowano

Nie zarobisz na tym, jeżeli chcesz zarobić to zacznij bugować kody doładowania do Orange, jest to jedyna sieć która do dzisiaj tego nie naprawiła.

0LsM05U.png

Opublikowano

@The Naid Tell me more !!! Szukałem tego o czym mówisz w google ale nie znalazłem.

sygnaturametin2.png

10 postów

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

ZBIERAM PLUSIKI +

Opublikowano

1.Każdy może ustawić bota i to nie problem wbić 30

2. Teraz to chyba nic nie weźmiesz ale jak znajdziesz takiego to 5 zł max .

Opublikowano

Wydaje mi się że więcej za prąd ci pójdzie niż ty zarobisz....

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

Idź do roboty za dniówke w weekend więcej zarobisz niż przez miesiąc :)

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...