Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą

pitbull312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Moj problem polega na tym ze weszlem sb w skilla i mialem rozdzielczosc 1024x768 i 4:3 zmienilem wiec na 16:9 i 1600x900 i teraz skill mi sie nie chce wlaczyc.

Opublikowano

Spróbuj zmienić w właściwościach komputera, a jak się włączy to zmień z powrotem taka jaka była.

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Odinstaluj grę i usuń wszystkie pozostałości po tej grze.

Dobrze by było gdybyś usunął pliki konfiguracyjne, ale niestety nie wiem gdzie się one znajdują (jak odinstalujesz to w wyszukiwarce plików je poszukaj)

Odinstaluj także GameForge Live i usuń wszystkie pliki związane z tym np.: dysk D/program files/Gameforgelive (i usuń cały ten folder - oczywiście jak nie zniknął po odinstalowaniu gry i tego gameforgelive)

Opublikowano

Czesc. Moj problem polega na tym ze weszlem sb w skilla i mialem rozdzielczosc 1024x768 i 4:3 zmienilem wiec na 16:9 i 1600x900 i teraz skill mi sie nie chce wlaczyc.

*WSZEDŁEŚ

Ustaw w zgodności żeby odpalało gre 640x480

Jeśli nie pomoże to przywracanie systemu z czasu przed zmianą roździelczości.

55555

Opublikowano

No.... spoko... Jestes inteligentem.. Teraz to wyglada tak. Jak bys czytal posty to bys wiedzial . Odinstalowalem i zainstalowem spowrotem , pierwsze dwa uruchomienia dzialaja, potem sie nie wlaacza.

Opublikowano

Pierdolenie :D Zrób nowe konto ... Ustawienia zapisują sie na koncie nie na kompie

Wiem bo miałem z 30 kont większośc BAN, i zawsze musiałem zmieniac wszystko, ściszać muzyke, zmieniac na 16:9 itp

Stawiam 10 zł że nowe konto pomoże

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...