Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość rozjebał system

Muf mi Panie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Matko boska, ostatnio napisałem "lolz poppy so op nerf or riot", też byś to wstawił na forum? Nie, nie rozjebał systemu.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Tak naprawdę Shaco nie jest złą postacią.

W early może naprawdę oddać/zdobyć wiele killów co przekłada się na późniejsze etapy gry.

Sądzę, że wychodzenie z kolejek jest bardziej trollowaniem niż pickowanie jakiegokolwiek rzadziej granego bohatera.

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

a ty rozjebałeś system swoją dywizją oraz językiem clienta gry.

btw, well played shaco = op

Jeszcze w ferie bedzie goldzik, nie hejtuj tylko pokaż swoje konto cipo.

Tak naprawdę Shaco nie jest złą postacią.

W early może naprawdę oddać/zdobyć wiele killów co przekłada się na późniejsze etapy gry.

Sądzę, że wychodzenie z kolejek jest bardziej trollowaniem niż pickowanie jakiegokolwiek rzadziej granego bohatera.

Huj ci po early jak w tfach nic nie zorobisz.

Wrzucam po to żebyście na nie grali ranków shaco bo to 100% trash champ. I jeszcze ta pizda wyzywa mnie od nobów, śmieszne.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mam rozumieć, że gość rozjebał system bo twierdzi, że Shaco jest gównem?

No to ja mówię, że Zed jest gównem. Rób screena :>

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

co ma oznaczać ten screen? To, że nie umiesz grać shaco? Jest specyficzną postacią, ale na pewno nie słabą.

Opublikowano

Shaco jest bardzo dobrym counter junglerem i nie raz się nim robi dobrze ganki i wgl. Nie jest wcale taki uselles jak dużo osób gada. A po twoich komentarzach nie można na nic więcej liczyć oprócz kilku wulgaryzmów. W tym momencie dając tego sreena sam się ośmieszyłeś. :)

Opublikowano

Jeszcze w ferie bedzie goldzik, nie hejtuj tylko pokaż swoje konto cipo.

Huj ci po early jak w tfach nic nie zorobisz.

Wrzucam po to żebyście na nie grali ranków shaco bo to 100% trash champ. I jeszcze ta pizda wyzywa mnie od nobów, śmieszne.

Że niby shaco useless w teamfightach? Kto nukuje carry? Trash champ? Gimnazjum czy podstawówka?

Zero pojęcia o grze, pozdrawiam

#edit Ty rozjebałeś system tym tematem

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Uczeń
Opublikowano

shaco z winrate 51.5% nie jest słaby lecz na silver/gold ludzie graja nim jak gowno wiec sie nie dziwie ze wyszedles :)

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Shaco, Shaco, Shaco.. Mój ulubiony jungler :)

Nie rozumiem czemu wgl. określiłeś go trash champem.

Nic w tf'ach nie robi? Pff! Śmieszne, jeżeli się go ogarnia to w 100%-tach zabijesz wrogiego enemy adc+apc.

Poniekąd, jak miałem w teamie Shaco(albo w enemy) to ludzie nim nie ogarniali. Więc mogłeś mieć racje wychodząc z Queue.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Zdradzę Wam tą tajemnicę i powiem, że w brązie / srebrze ludzie naprawdę nie ogarniają tego champa, budują go pod AP i feedują. Z dwóch gier w których miałem shaco w obydwu kolesie noobili i ginęli na każdym ganku >.< Ostatnio grałęm rengarem na topera Shaco >.< z teleportem i go oczywiście zniszczyłem.

Opublikowano

co ma oznaczać ten screen? To, że nie umiesz grać shaco? Jest specyficzną postacią, ale na pewno nie słabą.

W ogóle kurwa. Jest tak zajebisty i pomocny teamowi że instalock

Że niby shaco useless w teamfightach? Kto nukuje carry? Trash champ? Gimnazjum czy podstawówka?

Zero pojęcia o grze, pozdrawiam

#edit Ty rozjebałeś system tym tematem

Jakbym Cie spotkał na ulicy, i powiedział byś mi to w oczy to wiesz co? Mógłbym Ci zafundować otwarte, czaszki. Myślisz ze masz challengera i kurwa kozak jesteś? Zacznij kurwa żyć jak człowiek, a nie jak bot.

Co do screena to niewielu z was wie że w brązie i silverze shaco ma nieraz po 43% winrate.

PS Typek miał silver 4 i właśnie spadł do bronze 1. Shaco rzeczywiście jest dobry.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jakbym Cie spotkał na ulicy, i powiedział byś mi to w oczy to wiesz co? Mógłbym Ci zafundować otwarte, czaszki. Myślisz ze masz challengera i kurwa kozak jesteś? Zacznij kurwa żyć jak człowiek, a nie jak bot.

Co do screena to niewielu z was wie że w brązie i silverze shaco ma nieraz po 43% winrate.

PS Typek miał silver 4 i właśnie spadł do bronze 1. Shaco rzeczywiście jest dobry.

Typowy polaczek, jeżeli ktoś osiągnął więcej niż on, to on wyzywa go od nolifeów so sad.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...