Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teraz moje plejsy! Akademia ADC

Firemeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek placementsy. Planuję dokończyć je dziś albo jutro.

1 i 2. ( takich chujowych gier to ja w życiu nie widziałem. Rozumiem ja nienajlepszy, ale team ssał pałę na całości )

2ywu2h1.jpg

3. ( Jinx carried )

jikhon.png

4. ( wukong do jungli nie jest złym pomysłem. Miałem snowballa i to wykorzystałem, czyli jak typowy diamond. Swain rzucał swoje W to ja również W > E > R i TF wygrany )

2rbzg54.png

5. ( Jinx carried jak zwykle... Achh te dzieciaki mowa tu o naszej Ahri. Dobra farma i OK, ale ssała dupę do 25 minuty. O Leonie nie będę się wypowiadać bo totalne dno i wodorosty )

2lnz9le.jpg

Opublikowano

Twoja dywizja w s3?

czym tak spinasz dupe o teamy, ja mam wygrane 9 matchy na 10 w historii i srednio tyle wygrywam, easy..

plat 1.

spinam bo w tej 5 grze było pierw 10-22... mundo miał 1/7 etc...

Opublikowano

plat 1.

spinam bo w tej 5 grze było pierw 10-22... mundo miał 1/7 etc...

10/9 adc gg wp

tylko 2 ładne gry, masz o co płakać ;)

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

10/9 adc gg wp

tylko 2 ładne gry, masz o co płakać ;)

a ja to kurwa kto jestem? Wkurwia mnie takie coś. Co ja kurwa Chuck Noriss zawsze 50/0/10? Wyjdź .

Opublikowano

a ja to kurwa kto jestem? Wkurwia mnie takie coś. Co ja kurwa Chuck Noriss zawsze 50/0/10? Wyjdź .

A ktoś kurwa mówi, że jesteś chuck norris? Płaczesz na team a sam świetnie nie grasz.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

6:4? Nie jest tak źle dużo osób ma takie staty w grach placementowych czekamy na screeny :P

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...