Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avestia.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jakaś większa reklama tego serwera?

A tak ogólnie to chyba najlepszy serwer jaki wyszedł w ostatnim czasie ...

Opublikowano

po zapowiedzi wydawało się że serwer będzie jednym z lepszych easy w ostatnim czasie, po wejściu okazało się że jest jedynie 5 ulepszaczy, jak dla mnie to jest pójście na łatwiznę, ciągle lagi, przerwy techniczne, ogólnie serwer jak dla mnie denny, ale jak kto lubi, navi jeszcze nie spotkałem więc polecam, zresztą i tak na dzień dzisiejszy.. nie ma lepszego serwera easy.. :)

Opublikowano

po zapowiedzi wydawało się że serwer będzie jednym z lepszych easy w ostatnim czasie, po wejściu okazało się że jest jedynie 5 ulepszaczy, jak dla mnie to jest pójście na łatwiznę, ciągle lagi, przerwy techniczne, ogólnie serwer jak dla mnie denny, ale jak kto lubi, navi jeszcze nie spotkałem więc polecam, zresztą i tak na dzień dzisiejszy.. nie ma lepszego serwera easy.. :)

Zgadzam się z UP

Jak stoję w m1 po chwili grafika mi skacze i wywala mnie z gry co 5 minut -.- na dodatek chyba 500kk poszło na eq i się tylko wybonowały 3 itemki -.- tak samo koledze a ponoć bonusy wchodzą max to eq powinno być w 4 godzinki wybonowane a tytaj dupa. Jeszcze nie ma anty expa i nie da się dropic rzeczy do biologa.

ddz8gi.png

Opublikowano

huhu to Ty chyba szczescie masz mi poszlo z 600 na szpona i nc z tego nie ma a bony max wchodza masakra jakas grafika sie psuje ciagle kanaly padaja na przemian co 5minut na dodatek wczoraj zapewniali ze bedzie rano dobrze a tera to chyba wsystkie kanaly padly i nici z gry mimo tego przy takiej ilosci graczy (no troche malo) jeszcze gram bo serwer kozacki ale sa poprawki a efektow nie widac

5sc6.jpg

Opublikowano

Zgadzam się z UP

Jak stoję w m1 po chwili grafika mi skacze i wywala mnie z gry co 5 minut -.- na dodatek chyba 500kk poszło na eq i się tylko wybonowały 3 itemki -.- tak samo koledze a ponoć bonusy wchodzą max to eq powinno być w 4 godzinki wybonowane a tytaj dupa. Jeszcze nie ma anty expa i nie da się dropic rzeczy do biologa.

huhu to Ty chyba szczescie masz mi poszlo z 600 na szpona i nc z tego nie ma a bony max wchodza masakra jakas grafika sie psuje ciagle kanaly padaja na przemian co 5minut na dodatek wczoraj zapewniali ze bedzie rano dobrze a tera to chyba wsystkie kanaly padly i nici z gry mimo tego przy takiej ilosci graczy (no troche malo) jeszcze gram bo serwer kozacki ale sa poprawki a efektow nie widac

dokładnie, jeszcze o tej ciągle psującej się grafice zapomniałem :)

Opublikowano

Witam ;)

Jeżeli chodzi o serwer to opinia o serwerze to wynosi 6/10 w raz z bugami i błędami w grze.

Co do strony 18-online? Przerwa techniczna naprawiają CHANNELE.

Bety nie było i tak to jest :P

Zapraszam do oglądania:

http://www.youtube.com/watch?v=V4mXnGWyroY

http://www.youtube.com/watch?v=TDFFOvgSslY

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Ale powoli zaczyna mnie to wkur**ać bo albo ruszają dupy i naprawiają te wszystkie błędy co wymieniłem z :Multitabs i RapowaKaczka albo spier***** z serwa jak najszybciej bo oni chyba w c**ja lecą ... za przeproszeniem gówno robią a przerwy co 1 godzine -.- im chyba za to płacą bo to jest już przegięcie !

ddz8gi.png

Opublikowano

Ale powoli zaczyna mnie to wkur**ać bo albo ruszają dupy i naprawiają te wszystkie błędy co wymieniłem z :Multitabs i RapowaKaczka albo spier***** z serwa jak najszybciej bo oni chyba w c**ja lecą ... za przeproszeniem gówno robią a przerwy co 1 godzine -.- im chyba za to płacą bo to jest już przegięcie !

tak kończą serwery bez bety :)

Opublikowano

hahha multiabs lizo dup administracji ,najpierw się podlizywał nie dostał sm i teraz ciśnie po nich co za łeb..

@AW. Czy dropi kamień duchowy z ripera?

Opublikowano

hahha multiabs lizo dup administracji ,najpierw się podlizywał nie dostał sm i teraz ciśnie po nich co za łeb..

Jaki kamień duchowy ... ? Skille masz u Grandalfa.

ddz8gi.png

Opublikowano

nie dostałem bo nie chciałem, nie ''lizo dup'' jak to nazywasz tylko się znamy, nie cisnę tylko piszę prawdę, a ty swoim postem pokazałeś swój poziom, a raczej brak poziomu :)

Opublikowano

Tzn tak server wyszedl fajnie, przyjemnie robi sie eq, przyjemnie sie expi.

Ale...

Jak tak dalej bedzie to przyszlosci w nim nie widze.

Administracja ma totalnie gdzies, wszystko.

Sa ogromne problemy w grze, bugi, rzeczy do poprawy, wywala channele, co robi administracja? Siedzi na tsie i spedza milo czas na nic nie robieniu. (poza lizaniem dupy TSowym dupą)

Na forum masa tematow z propozycjami, 0 odzewu od teamu.
Channele wywala im co sekunde, mogliby zadbac o normalne game.
Na tsie leci ban za banem, bez konkretnego powodu, bo mają taki kaprys.

No nic, ja poczekam pare dni, jak sie ustabilizują channele to pogram, jak nie to adios ;d

PS : Mark wczoraj napisal ze dzis (wczoraj) lub jutro (dzis) bedzie nowy client. Czekamy.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Co do tej administracji ^ Z tym siedzeniem na ts, mówisz akurat o ziomku który jest sponsorem i o mnie, a ja zajmuję się forum. :)

Od gry jest dwóch techników.

Chanele wywala co sekunde, mnie raz dziś wywaliło na 3h gry.

Co do propozycji masz rację, zmobilizuje kolegów i zajmiemy się rozpatrzeniem wszystkich propozycji.

Opublikowano

Stary, przez ostatnie 2h probuje zrobic dungeon 110lvl, ani razu nie doszedlem dalej niz do jajek bo wywalilo channel ;p

No ale nie wazne, dajemy wam czas i na was liczymy. tyle.

PS :
vpiabt.jpg
mmaqa6.jpg

Nie no spoko.

Zalamuje mnie tez postawa administracji (nie calej)
ygdzbu.jpg
Obrazanie graczy, postawa godna administratora.

@edit :
Jesli chcecie siedziec na tsie musicie miec wylaczone mikro, rada by Nyśka.
nx4akk.jpg

rYD9JSA.png

Opublikowano

od piatku ten serwer nie mial takiego stanu aby przez 3 godziny nie wywalilo kanalu

jezeli mam cos dopowiedziec to dodam ze tera tez nie dziala a szkoda bo serwer naprawde gony polecenia exp dopasowany drop tez mozna bmem metka ubic gorzej z bosami

5sc6.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...