Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Punkty Rangi

NeXt97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc..

Jak według was wbijać w krótkim czasie sporo punktów rangi ? Chce żebyście mówili konkretami, a do wbicia jest konkretnie 1 mln. :P

Konto to Fullka, ma wszystko co się da mieć. Jeśli napiszecie wrota to od razu dajcie znać jakie, czy na desie na powage czy moze jednak PD itp.. Czekam na propozycje. :)

Opublikowano

Za zrobienie alfy jest okolo 3 k pkt rangi, a to mnie slabo zaspokaja. Zlozenie wrot to zaden problem lecz chodzi mi o czas. :)

Tak tylko spójrz na to z innej strony. Alfe, Bete i Gamme SFE z białki robisz średnio 20 minut dlatego te wrota są najbardziej opłacalne. Jest to chwila moment ledwo co postawisz wrota i masz już je zrobione. Sam tak nabijałem punkty i jest to najlepszy sposób.

jp8p35.png
Opublikowano

Wiec jeszcze jedna kwestia. Lepiej latać na desie na powage czy na PD ? Jak mozna kupic 50% na PD / poważanie to również który kupować ?

Opublikowano

Wiec jeszcze jedna kwestia. Lepiej latać na desie na powage czy na PD ? Jak mozna kupic 50% na PD / poważanie to również który kupować ?

Biorąc pod uwagę to, iż Punkty Doświadczenia dzieli się na 100.000 a poważanie na 100 w takim wypadku za poważanie będziesz miał więcej punktów rangi niż za PD zawsze o 1 zero, więc korzystniejszy będzie dres na poważanie tak samo jak i boosterki.

jp8p35.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...