Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error

Natalia<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pewien problem a mianowicie takie coś mi wyskakuje gdy chcę włączyć clienta

system.py(line:273)RunMainScript

system.py(line:192)execfile

system.py(line:163)Run

prototype.py(line:3)?

system.py(line:130)_pack_import

system.py(line:110)_process_result

locale.py(line:206)?

locale.py(line:146)LoadLocaleFile

system.py(line:64)_init_

Run- exceptions.AttributeError:'NoneType' object has no attribute 'split'

Dodam że nie ruszałam tych plików które tu wyświetla ;] Jedyne co robiłam to spolszczyłam mob_proto i spakowałam locale oraz wrzuciłam do pack . Syserr nic nie wyświetla . Hmm chyba to nie jest przez niesprawnego packera bo próbowałam dwoma i jest to samo a plik wydaje się nie być zły ;x Więc nie wiem od czego to może byc ;x Może Wy macie pomysły ?

Pozdrawiam

Zbieram +

Opublikowano

Niestety nie moge wgrać polskich local'ów bo mam za dużo nowych rzeczy gdzie nie ma ich w żadnym locale i wtedy cała struktura clienta by się zepsuła i porobiłoby się milion bugów ;] Więc to nie wchodzi w gre.

Zbieram +

Opublikowano

Takie "cenne" uwagi zachowaj dla siebie bo ja lepiej wiem co mam , więc jeśli masz zamiar powtarzać po kimś i gadać głupoty to nie udzielaj się wgl .

Czekam na inne odpowiedzi.

Zbieram +

Opublikowano

no widze ze wiesz co masz ale nie wiesz ze ci wali błedy z powodu root co masakra zmien jebany root i locale np z ethany odpal nawet z ich binki bo nie jest chyba zabespieczona nawet a wtedy sie dowiesz ze huj.a wiesz i napisz mi co ty masz takliego w plikach czego np ethana nie ma?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Panie pijawka weź się nie udzilaj w moich tematach . Dziękuję bo jak masz tak pisac to idź na dwór wykrzycz się i wróć . Wiem już co jest przyczyną . Przyczyną jest zły paker który nie pakuje mi wszystkich plików (Lub je uszkadza) Znajdę jakiś , który poprawnie pakuje i po sprawie.

Zbieram +

Opublikowano

Panie pijawka weź się nie udzilaj w moich tematach . Dziękuję bo jak masz tak pisac to idź na dwór wykrzycz się i wróć . Wiem już co jest przyczyną . Przyczyną jest zły paker który nie pakuje mi wszystkich plików (Lub je uszkadza) Znajdę jakiś , który poprawnie pakuje i po sprawie.

napisze tobie tak

1. prosisz o pomoc - odpowiadam a ty masz bulwersy

2. napisz geniuszu czemu nie podmieniles lokale i rota na jakis inny aby sprawdzic czy dalej masz błedy - nie zrobiles tak bgos głąb

3. cóż ty masz takiego w swoim kliencie czego nie maja inni ?

4 jak sie biezesz do czegos to czasami wrto posluchac poczytac co inni pisza aby nie zataczac koła tak jak ty teraz to robisz

jeszcze jakies zyczenia?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...