Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Mata w United?

chuno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Jak wiadomo od kilku dni bardzo głośno zrobiło się o transferze Hiszpana do United. Media już spekulują, a praktycznie są pewne, że przejdzie za kwote ok.37 milionów euro. Podobno już wczoraj wieczorem przeszedł testy medyczne. Wywołało to ogromne oburzenie u fanów The Blues. Większość otwarcie krytykuje Mourinho za sprzedaż do odwiecznego rywala. Ja osobiście jako już wieloletni kibic Chelsea, rozumiem w pewnym stopniu Jose. Mata to nie piłkarz do jego układanki. Juan uwielbia mieć piłkę przy sobie i powoli ją rozgrywać. Mourinho natomiast nastawiony jest na kontratak i szybkość stąd wczorajsze kupno kontrowersyjnego piłkarza Salaha z Fc Basel który jest bardzo szybki. Aktualny moment wydaję mi się najlepszy na sprzedaż Hiszpana. W lipcu nie kosztowałby już nawet 25 mln jeżeli cały czas jak teraz siedziałby na ławce. Boli mnie jednak fakt, że sprzedany zostanie do United które w przyszłym sezonie może być bardzo groźne, choć patrząc na ich ostatni mecz z Sunderlandem i serie rzutów karnych w tym klubie potrzebne jest ogromne przemeblowanie.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Dobry ruch MU,przyda się temu klubowi kreatywny zawodnik jakim jest Juan. Moyes mógłby również zainwestować w dobrego stopera i napastnika.

#rein

Opublikowano

Zawodnik jak dla mnie z ogromnym potencjałem i z wielkimi umiejętnościami. Mourinho szans mu nie dawał,siedział na ławce zatem przejście do ManU jest jak najbardziej dobrym rozwiązaniem bo z pewnością przyda się Diabłom do powrotu do elity.

egq3SFm.png

Opublikowano

Już oficjalnie Mata został zawodnikiem United.
Czerwony diabły zapłaciły 37,1mln funtów. No cóż jako fan chelsea mimo wszystko życzę Juanowi jak najlepiej, jednak jego słowa bolą. Około miesiąc temu powiedział, że nie odejdzie z chelsea, gdyż jest to nieprofesjonalne i kocha ten klub. Natomiast niedawno udzielił wywiadu w którym sam mówił, że Manchester to taki klub któremu nie można odmówić jest świetny etc. Według mnie po takiej przygodzie z Chelsea, gdzie wybierano go jako najlepszego piłkarza dwa razy z rzędu, przeprowadzka do największego rywala jest po prostu ciosem....

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Już oficjalnie Mata został zawodnikiem United.

Czerwony diabły zapłaciły 37,1mln funtów. No cóż jako fan chelsea mimo wszystko życzę Juanowi jak najlepiej, jednak jego słowa bolą. Około miesiąc temu powiedział, że nie odejdzie z chelsea, gdyż jest to nieprofesjonalne i kocha ten klub. Natomiast niedawno udzielił wywiadu w którym sam mówił, że Manchester to taki klub któremu nie można odmówić jest świetny etc. Według mnie po takiej przygodzie z Chelsea, gdzie wybierano go jako najlepszego piłkarza dwa razy z rzędu, przeprowadzka do największego rywala jest po prostu ciosem....

Tylko,że Mou nie wystawiał go do podstawowego składu :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Nie wystawiał go w pierwszym składzie bo jego aktualna forma jest gorsza od Oscara. Nie można powiedzieć, że w ogóle nie dostawał szansy na pokazanie swoich umiejętności bo wystąpił w 13 meczach.

ancNW3C.jpg
The blues <3

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...