Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reakcja na przemoc.

Baku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam plan, jesli bym sie nie usral to zaczepnym tonem

"A co wy kurwa, wiecie kogo atakujecie?"

Ci zaskoczeni, osrodki ich zamulają. Ciagnę

"Wlasnie zaczepiliscie..." i dalej jakies bajki, ze w wyniku wady genetycznej wygladam jak 14 latek i zawsze mnie pytaja o dowod; ze przemycam amfe z Ameryki i mam siatke w calym miescie. "Jestem uczniem Karlosa. Nke wiesz kto to? Slabo. Nie jestescie obeznani" itd. potem zaczac gadac, ustalac kontrakt (w zamian za... Zalatwie wm dzialke za free" i potem, jak wjdziemy w wiekszy tlum escape do autobusu, baru lub komendy policji :D

kolego, ogranicz csa.

Opublikowano

Powiedziałbym, że niosę towar dla Węgorza (czy inne jakieś zjebane ksywki) i jak mnie dotkną to zostaną karmą dla zwierząt.. A gdyby ten napój byłby wodą to powiedziałbym, że przemycam amfetaminę czy inne gówno i jest to ostatni krok do stworzenia białego proszku czy ki chuj. A jakby się nabrali to byłaby wymiana, butelka wody za życie. A jak nie to zacząłbym uciekać, a że kiepsko biegam to pewnie zacząłbym się bronić. Na szczęście zawsze przy sobie mam ostry scyzoryk, nie wiadomo co zechcą odpierdolić osiedlowe dresy.

A, że jestem ulicznym fajterem po 3 latach nauki walki nożem to znaleźliby się pod ziemią hehe

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Najprawdopodobniej bym spierdalał. Jeszcze żeby nachlani, to wiem z doświadczenia że wystarczy pchnąć gościa lekko i gleba, ale z ćpunami pewnie odwrotny skutek.

Z kumplami (niektórymi) może by było inaczej, ale jak samemu to tylko uciekać.

Game Over

Opublikowano

Ja zawsze wiem kiedy blok, kiedy cios, kiedy unik, a kiedy spierdalać, i w tej sytuacji co opisałeś to chyba wybrał bym tą ostatnią opcję, a jeżeli nie to bronił bym się dopóki bym mógł,

ale jak ktoś atakuje bronią białą czy jakimś innym gównem, to wg. mnie jest psychopatą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...