Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 i kilka gier - wycena

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Słuchajcie, chciałbym się was spytać, a właściwie poprosić o wycenę.

Posiadam PS3 Slim - cały, kompletny zestaw. Do tego podstawka, by konsola mogła bezpiecznie stać w pionie, o wartości 30zł. PS jest bez rys, tak samo pad. Pad działa sprawnie, nic nie jest zniszczone, co najwyżej brudek pod gałkami, ale to można nawet palcem wyczyścić. Poszłaby za 700zł?

Mam do tego gry:

-BF4 Deluxe Edition z pobranym DLC Chińska Nawałnica

-AC IV: BF - niewykorzystane jakiekolwiek kody na dodatkową zawartość

-NFS: Rivals - też niewykorzystane jakiekolwiek kody, jeśli takowe w ogóle są (nie pamiętam)

-Ridge Racer 7

Czy poszedłby set cały za 1200? Tyle akurat potrzebuję do nowego telefonu.

Za wyceny i pomoc lajki.

Pozdrawiam

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Tak, dysk o pojemności 320GB. Jest chyba 11 demówek, pobranych po prostu z PS Store, m.in. Killzone 3, Fifa14, Fifa13, FIfa12, Minecraft i jakieś inne. Ale to demówki, które każdy może pobrać, więc nie widzę sensu ich wypisywania.

@EDIT

Patrzyłem na Allegro i mało z krzesła nie spadłem, jak zobaczyłem 2 PS3 Slim za 300zł (jeden chyba uszkodzony), z tym, że bez ani jednego pada. Ja posiadam jedną sztukę. Jednak mam 3 dobre gierki.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@Up

Wiesz, mam teraz obecnie taki, ze z trudem mi mobline MPC wyswietla. Na konsoli malo gram, wiec stwierdzilem, ze przyda mi sie bardziej nowy telefon.

@top

Prosze o wiecej wypowiedzi, gdyz jakos nie mam pewnosci, czy moja wycena nie jest przesadzona.

Wezcie pod uwage, by ktos to wzial, a nie, ze "tyle jest warta, ale za tyle nikt ci nie wezmie". ;)

1389638202-U295319.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref po długim czasie

(Można po takim czasie refreshować?)

Prosiłbym o więcej wycen.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Po wyjściu PS4 jest wysyp PS3 za oko. 450 zł idzie dorwać każdą wersję z padami..
- można poczekać, aż się to ustabilizuje no chyba, że ceny spadną ..

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Ja miałem ps3 super slim (320gb) z Kolekcjonerskim padem God Of War do tego wszystkie części God Of War na ps3 (od 1 do 3 wraz z kolekcjami przeportowanym z psp łącznie 6 gier) do tego fifa 13. Do tego Move (pad i kamerka) do tego jeden pad oryginalny. Całe pudełko wraz z kablem hdmi. Na dysku GTA 4, Fifa12, Far Cry 3, 2 ,1 ; Assassin Creed 3 i pare mniej znanych gier wszystkie z PSN z konta PS+ bo miałem roczną subskrybcję i poszedł ledwo za 1400

Opublikowano

@odświeżam

Proszę o więcej wycen. Powtórzę set:

- PS3 Slim (320GB) nieuszkodzone, nieporysowane,

- Pad DualShock3,

- Pełen zestaw kabli + Kabel HDMI,

- Podstawka SPEEDLINK SL4423 (wartość ~30zł),

- Battlefield 4 Deluxe edition (nieuszkodzony, nieporysowany steelbook, dodatkowa zawartość z wyjątkiem dodatku Chińska Nawałnica - niewykorzystana),

- Need For Speed Rivals,

- Assassin's Creed IV (niewykorzystana zawartość, czyli macie "Aveline Missions", kod na grę multiplayer i jakiś kod na zniżkę na tą grę na PS4),

- Ridge Racer 7 (gra otrzymana za pół-darmo ;) )

Płyty nieporysowane, nic z tych rzeczy, to samo pudełka, jeśli dla kogoś mogłoby to być istotne. :)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

No cóż, nie mam subskrypcji PS+, chociaż jeśli to znacząco podniesie cenę, to mam ofertę za pół-darmo, ale to już mój osobisty sekret. ^^

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...