Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Microsoft Sidewinder x4

Krayter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam pytanie, czy posiada ktos z Was klawiature Microsoft Sidewinder x4 lub czy wie czy da sie tam zamieniac klawisze miejscami? Np. "Z" zamienic z "Y" Mam mozliwosc kupna tej klawiaturki po atrakcyjnej cenie ze wzgledu na to ze jest niemiecka, a z tego co mi wiafomo zamienione sa tam miejscami te literki, jezeli sie myle to prosze o info, czym jeszcze rozni sie od zwyklej polskiej Sidewinder x4

Opublikowano

Posiadam tą klawiaturę, jeśli chodzi Ci o programową zmianę to ctrl + shift bodajże, jeśli fizycznie to bez problemu wszystkie klawisze się wyjmują. Swego czasu kupiłem ją za 140 zł polską w saturnie, teraz produkcja ich ustała (nie wiem czemu, naprawdę świetna klawiatura) i cena za polski egzemplarz to 250-300zł.

Opublikowano

Posiadam tą klawiaturę, jeśli chodzi Ci o programową zmianę to ctrl + shift bodajże, jeśli fizycznie to bez problemu wszystkie klawisze się wyjmują. Swego czasu kupiłem ją za 140 zł polską w saturnie, teraz produkcja ich ustała (nie wiem czemu, naprawdę świetna klawiatura) i cena za polski egzemplarz to 250-300zł.

Dzięki, wlasnie o to mi codzilo. Jeszcze czy jak zamienie y oraz z, to bedzie pasowac? Wiem, że w niektorych klawiaturach odpowiednie klawisze posiadaja odpowiedni ksztalt.

I czy niemiecka rozni sie ustawieniem tylko tych klawiszy czy takze innyc?

Kupowac czy lepiej kupic polska? :)

Opublikowano

Niemiecka ma niestety na klawiszach niemieckie znaki, te wszystkie kreseczki kropeczki i inne. Jeśli nie będzie Ci to przeszkadzało to kup niemiecką bo to bardzo porządna klawiatura

Opublikowano

Ehhhh, zapomniałem o tych klawiszach ;(

Dzięki za odpowiedz.

Moze polecsz w takim razie jakas chwilowa klawiaturke tak do 50zl? Swoja zalalem i teraz nie dziala mi spacja i inne biggrin1.gifNajlepiej byloby, jakby posiadala podporke na nadarstek taki, jaka ma wlasnie sidewinder x4. Najlepiej jak najtansza smile.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...