Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotycząse Boost Hacka

Ziomuss111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaanko!

Mam pytanko odnosnie generatoru boostow(on na serio dziala ale jest problem akurat u mnie), poniewaz gdy sie zaladuje wyskakuje Komunikat: Could not descrypt data base ... w tlumaczeniu na polski ,,nie mozna bylo odszyfrowac bazy danych,, --- o co w tym chodzi??

Jezeli ktos pomoze rozwiazac moj problem, wysle mu ten haczek.

Opublikowano

Nie było,nie ma i nie będzie takiego hacka,bo aby dostać darmowe boosty,program musiłby się włamać do bazy EA,a to jest niemalże nie możliwe i grozi więzieniem.

Opublikowano

Siemaanko!

Mam pytanko odnosnie generatoru boostow(on na serio dziala ale jest problem akurat u mnie), poniewaz gdy sie zaladuje wyskakuje Komunikat: Could not descrypt data base ... w tlumaczeniu na polski ,,nie mozna bylo odszyfrowac bazy danych,, --- o co w tym chodzi??

Tutaj Zrzut problemu ; http://zapodaj.net/9c0ea135656a6.jpg.html

Opublikowano

Pewnie ktoś specjalnie zrobił taki program aby nie działał,i ściąga kasę za pobrania.Aby program doładował Ci SB,musiał by się włamać do bazy danych EA.Za takie coś 25 lat z życia wyjęte.

Opublikowano

Siemaanko!

Ja osobiście w nic takiego nie wierzę , z powodów wymienionych wyżej a osobiście zalecam Ci usunięcie bota z dysku oraz odpalenie skanowania w anty virusie bo coś mogło Ci się przez to gówno wtrącić (Głównie KeyLoggery :ninja: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...