Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad Czy Lineage 2

CinekH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co lepsze pod względem noobów grywalności możliwości itp. proszę o szybką odpowiedź bo chce się oderwać od Metina 2 i zamucić w jedną z tych gier

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

Jak chcesz oderwać sę od metina, młóć w silka

co prawda nie grałem w L2, ale wiem że silkroad jest w 200% lepszy od metina :D

Opublikowano

ja grałem w Silk'a i w Lineage 2 nadal gram....wiec wiesz..;d dla mnie lepszy jest Lineage 2 gdyż tam przynajmniej nie ma problemu do wbicia na serwa ale słyszałem ze coś pokombinowali i jakoś da się wbić...

wiec radze ci zagrać sobie w l2 jak ci się nie spodoba to zagraj w silk'a xD

Opublikowano

L2 ma lepszą grafę lepiej się wbija na serwa

Silkroad moim zdaniem ma fajniej wyglądające skile, bronie

Opublikowano

Dobra dziś ściągnę Lineage a jutro Silka ;) temat można zamknąć chyba że ktoś się wypowie

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

Co lepsze pod względem noobów grywalności możliwości itp. proszę o szybką odpowiedź bo chce się oderwać od Metina 2 i zamucić w jedną z tych gier

sam okresl co lepsze to ty musisz zadecydowac a nie ktos inny kazdy ma swoj gust.

.

Opublikowano

Lineage 2 jest najbardziej rozbudowanym MMORPG zaraz po wowie. Gra w silka wygląda tak ze pierw sie farmi sp, potem taxi i do konca na bocie -> NUUUUUDY!

W Lineage 2 jest bardzo duzo klas postaci ponad 80, bardzo duzo bufferów, super gra w party, po wyexpieniu mozna zrobic sub-klase i grać znowu całkiem nową klasa a potem wrocic do swojej poprzedniej ;) Są wojny klanowe, bitwy o zamki, bitwy o fortece, itemy trzeba kraftować, jest tak zwana olimpiada, mozna lowić ryby, jezdzic na smokach jak i latać na nich. Zdecydowanie polecam l2.

Opublikowano

Dziś kolega mi podrzucił gierkę, i z silkroada i L2 polecę ci WoWa :D

dał mi konto na serwerze zbliżonym do blizzarda, char 25lvl wyjaśnił wszystko, i naprawdę polecam WoWa :D

Opublikowano

To zalezy tylko od ciebie ja bym sciagnol obydwie gry poexpil sobie i samemu ocenil choc ja polecam Silka

hmm...a grales wgl. w lineage 2?? ;] bo chyba nie :D

i to jest właśnie to...ludzie oceniają a nawet nie grali..no może grali w silk'a i odrazu : "Silk lepszy graj w Silk'a !!" wezcie najpierw zagrajcie a później oceniajcie -.-.

Opublikowano

no zgadzam sie CLOSE teamt wybiesz co wolisz i odrazu mowie ze l2 jest płatne ale jak znajdziesz jakiegos pirvk'a to nie musisz bulic kasy :D (wpisz sobie w google "hopzone" i ci wyskoczy top'ek serwer'ow prywatnych do l2..;])

Opublikowano

L2 przereklamowane ścierwo, a w Silk'a się przyjemnie gra. Dużo fajnie wyglądających skillów.

Zresztą sam sprawdź, która ci się gra spodoba, każdy ma inny gust, a o tym się nie dyskutuje.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

@up ty też pewnie nie grałeś w l2

@top

z tych dwóch gier, zaraz po wowie najbardziej pod względem grywalności uplasował się L2.

wiem, że często zmieniam zdanie, ale przyszło mi grać we wszystkie gry, i jak nie pasuje ci WoW, graj w L2

@down nie o tobie, zlookaj wyższy post :F

Opublikowano

@up ty też pewnie nie grałeś w l2

o mnie mówisz !? gram cały czas w l2 a tak wgl. to lineage 2 reklamowany !! hahahahhaa jakoś cały czas np.: na MPC widzę reklamy Silk'a....

Opublikowano

Siemka ;) Ja Polacam Ci Lineage 2 ;) Gram w niego i jest spoko ... ;p w Silkroad nie gralem ;p ale jednak i tak wole L2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...