Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Podsumowanie dochodów w 2013 roku

D.ave

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Just say Wow ow ow WOOW ( Opening Log Horizon xD )

WTF

Masakra, grube pieniadze Riot zarobil, to samo sie tyczy Teamow oraz konkurencyjnych gier, ALE ZEBY CROSS FIRE MIAL 333 MILIONY WIECEJ ZAROBKU W 2012 !?!?! Przeciez ta gra ma tyle Hackow boze, nikt w to nie gra >,<

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie chodzi o same team'y,ale o zysk jaki RIOT ma z Lol'a jest ogromny .

a mozna "wyżulić" max 35 rp do skina i ani jednego riot point`sa więcej.. chuje xD

Opublikowano

@2xUp Nawet 45 ale to już support musi mieć dobry chumor, i jak wyślesz im jakiś fanart.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Oczywiście za te 624 miliony zielonych nie można było kupić żadnego serwera, PRZECIEŻ TO TRYLIONY DOLARÓW.

Masakra, grube pieniadze Riot zarobil, to samo sie tyczy Teamow oraz konkurencyjnych gier, ALE ZEBY CROSS FIRE MIAL 333 MILIONY WIECEJ ZAROBKU W 2012 !?!?! Przeciez ta gra ma tyle Hackow boze, nikt w to nie gra >,<

Hacków jest już mało bo zaczęli częściej aktualizować HS.

Opublikowano

Heh nic nowego. :) Gdzieś na internetach jest napisane, że Ocelote zarabia ponad 600 tys dolarów rocznie ze streamów, turniejów itp.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Ciekawi mnie jedno. Na co przyznaczą te pieniądze.

Na dziwki, koks i wóde

@top

Zarobić 624 mln dolarów i nie kupić nowej maszyny. Śmiech na sali.

Opublikowano

tyle hajsu a te skurwysyny nie chca dać rekompensaty za te lagi :D

@Top

lipa że fnatic tylko 260k hajsu zdobyli, myślałem, że coś ok. 500k

Opublikowano

>zarob kilkaser mln $ na graczach

>miej na nich wyjebane

gg report riot

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Up mało tego !! Rżną z nas kasę dalej ;D Skinn ,a potem nerf ;P , a nawet nowego tryby gry nie dodają ... Za ten hajs takie firmy jak ubisoft czy rockstar zrobią nowa grę ... I to na poziomie GTA5 ... A riot ? A riot robi 1 postać 2 lata ... xD

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Tutaj jest wyjaśnienie, ale wydaje mi się że lecą w ch**a.

Riot wie o problemie i bardzo mu przykro, że gracze muszą znosić taką sytuację. Tłumacząc źródło usterki,
 dowiadujemy się, że podstawowym elementem są problemy dostawcy Internetu. Niestety, kłopoty zbiegają się ze 
startem sezonu czwartego i stąd widzimy ciągle informację o wyłączonych kolejkach gier rankedowych.Według Riota, 
lepiej wyłączyć rankedy niż narażać graczy na porażki w tego typu pojedynkach. Dodatkowo, do gry loguje się coraz 
więcej graczy, co jeszcze bardziej obciąża serwery (nie podają tego jako problem, wręcz bardzo ich to cieszy, ale 
fakt, zostaje faktem, że większa ilość graczy nie ułatwia pracy serwerom).Według oficjalnej wypowiedzi, 20% 
serwerów na EUW i 25% na EUNE ma problemy z lagami, natomiast nie można przewidzieć, na którym serwerze zostanie 
uruchomiona nasza gra. Co więcej, zdarzają się gracze, którzy nie mieli lagów. Oczywiście, nie traktują tego jako 
wytłumaczenie, ale chcieli przekazać jak wygląda całościowy problem.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Myslę że jak Riot przeznaczyłby 1% tej kaski (~6 mln $) to nie było by problemów z serwerami ,ale po co ... lepiej wprowadzać nowe skiny i profki które są w mega wyprzedażach a następnie je nerfić. Ahh ,jak to mówią na youtubie >>>>> Hajs się zgadza(albo i niee... *za mało ..) <<<<<

.jpg

Opublikowano

Wszyscy, którzy twierdzą, źe Riot nie przeznacza hajsu na serwery, proszę pokaźcie mi skąd macie dostęp do takich danych? Macie gdzieś spisane ich wszystkie przelewy i wydatki? Moźe mają troszkę wywalone na graczy, ale jak narazie jest to gra przy której bawię się wiele pięknych godzin i narazie nie zanosi się aby w najbliźszym czasie zabawa z lolem się skończyła

Diss_Stream.png

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale riot buduje nowa siedzibę. A i dla tych biednych dzieci: jak dorośniecie, to zobaczycie, że życie takie kolorowe nie jest, większość firm jest nastawiona na zysk i dopóki ludzie kasę dają i jest jej coraz więcej to pou co mają się przejmować ludźmi, którzy ich zwyczajnie dofinansują

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Czemu ten link nie działa i pokazuje jakieś gównianą, fioletową stronę jakby to reklama była wtf, popraw ten link. Cross Fire op haha xD Mam jeszcze konto na CFie na US, a już tam nie można się rejestrować od kilku lat. Poza tym co w tym dziwnego, jak grałem w CF'a to co chwilę za ZP wychodziła jakaś skrzynka z bronią a za GP nic, to jakiś nowy model postaci, to coś tam, to nowy mutant itp. i nazbierało im się.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Heh nic nowego. :) Gdzieś na internetach jest napisane, że Ocelote zarabia ponad 600 tys dolarów rocznie ze streamów, turniejów itp.

Oce zarabia więcej niż milion :P

Opublikowano

Ja pierdole, sprzęt napewno mają zajebisty i tylko muszą pracować nad serwerami. Przestancie plakać bo nie macie oco to jest ich kasa i beda robic co im się żywnie podoba takie pisanie wam ch*j da, Riot daje nowe skiny pracuje nad postaciami, nie można powiedzieć że stoją w miejscu. A pozatym Euw/Na już nie laguje. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...