Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Mobberhack'a Ravia

mati28725

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję działającego hacka do serwera Ravia MT2 i proszę nie dawajcie mi linków do kamermoda bo to już mam, zainstalowałem w folderze z zaktualizowanym metinem PL,

próbowałem już chyba wszystkiego i po prostu na kamer modzie nie mogę wejść na Ravię. Proszę o pomoc ;]

Opublikowano

ten 2 mobber hack próbowałem niestety mi nie działa,

w 1 mobberhacku wszystko ok, pobieram itp ale jak zrobie ten start.bat w notatniku i go odpalam włącza sie tylko notatnik, metin2 nie, a jak włączam z mobberhackiem Ravie bez obejścia nic sie nie dzieje, proszę o pomoc

Opublikowano

ten 2 mobber hack próbowałem niestety mi nie działa,

w 1 mobberhacku wszystko ok, pobieram itp ale jak zrobie ten start.bat w notatniku i go odpalam włącza sie tylko notatnik, metin2 nie, a jak włączam z mobberhackiem Ravie bez obejścia nic sie nie dzieje, proszę o pomoc

A pobierałeś moda?

http://www.metin2mod.tk/

Tam masz mobbera + inne przydatne opcje.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

pobierałem już kilka razy to serwer info, ale moze teraz jakimś cudem zadziała, to tak

instaluje moda w spatchowanym Metin2 PL, instaluje w tym folderze moda, wrzucam to serwer info, i powinno działać?

Teoretycznie tak ;-)

Opublikowano

Teoretycznie tak ;-)

Błąd podczas łączenia z serwerem, może jest jeszcze nowsze serwer info? bo to co dostałem od kolegi, tzn od ciebie sorki xD nie działa ;/

Narazie serwer info u mnie wygląda tak, oczywiscie do Ravii

Login IP ravia.asig.pl port 49210

ch1 ip ravia.asig.pl port 50001

ch2 ip ravia.asig.pl port 50002

ch3 ip ravia.asig.pl port 50003

ch4 ip ravia.asig.pl port 50004

Opublikowano

Błąd podczas łączenia z serwerem, może jest jeszcze nowsze serwer info? bo to co dostałem od kolegi nie działa xD

Narazie serwer info u mnie wygląda tak, oczywiscie do Ravii

Login IP ravia.asig.pl port 49210

ch1 ip ravia.asig.pl port 50001

ch2 ip ravia.asig.pl port 50002

ch3 ip ravia.asig.pl port 50003

ch4 ip ravia.asig.pl port 50004

Co do serverinfo napisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/889444-inne-szukasz-serverinfopy-do-jakiegos-servera-pisz-tu/

Opublikowano

Po jakim czasie dostanę aktualne serwer info do ravii?

I czy nie ma jakiegoś innego mobber hacka który by działał na Ravii bez kamer moda?

To w jakim czasie ktoś udzieli Ci odp. nie jest od niczego zależne. Może od razu, może za tydzień.

Niestety na forum nie ma więcej mobberów.

Opublikowano
http://www.metin2mod.tk/downloads.html

Jedziesz w dół i będzie pisało Mobberhack - pobierasz, pliczki wypakowujesz i wklejasz do klienta RAVII

Mi działa świetnie :)

Ps. Nie ściągaj pełnego moda 2011/2012 bo z tym jest dużo problemu. Pobierz samego mobbera

dzięki wielkie, ale poszukałem nowego ip do serwer info, i wszystko działa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...