Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark orbit pomoc pl2

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gram na pl2

Ogólnie to wracam do darkorbit i mam parę spraw w których potrzebuje pomocy.

1.Teraz wszedłem na swoje konto to z tego co widzę ciągle mi rozłącza połączenie z DO - jak to naprawić.

2.Mam vege 2,6 mln kredek , 6 k urki 17 lvl i gram na vru.

6 irysów 1 flax - kiedyś z tego co pamiętam skończyłem gre bo sprzedałem przez przypadek irysa. A wygrać go wtedy na handlu to nie lada wyczyń (dla mnie).

Wypo prezentuje się tak:

- 31lf3

- 14 bo2

i 1 havoca bo przeszedłem zete. Niby prosta ale ja nie mam cierpliwości do takiego czegoś ;)

- pet z :

- zbieranie surków lv 3 //

- mechanizm zbierania lv 3 // Nie chodziłem na palke bo nie mogłem potem wrócić ( zabłądziłem Hehe).

- w pizdu genów do speeda i jakieś tam dodatki.

- PP 13 przydzielono

Sprawa polega na tym abyście ułożyli mi konfigi na vege i golca bo teraz będę latał vegą a mam zamiar wylicytować golca tylko jeszcze nie wiem za ile itd. Poradźcie coś tak ogl , co bić na co zbierać itd.

3. Trzecia sprawa to handel - ile stoi irek i golec bo chce jak najszybciej golca.

4. Dam rade jeszcze ugrać coś tym kontem ? warte jest coś teraz Dark orbit czy raczej sobie odpuścić ? Czekam na sensowne wypo i like'uje :) .

Pozdrawiam

I dziękuje za jaką kolwiek pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...