Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MultiRun

RafaelPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo mi się podoba serwer. świetny zjadacz czasu, miło spędzona ~godzinka nie wiem kiedy upłynęła! Bardzo polecam serwer, i na pewno zawitam tam jeszcze nie raz ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Powiedzcie mi dlaczego tam nie ma czatu?

@RafaelPL odpisałbyś mi :D

Czat jest wyłączony z powodów takich, że jak wiadomo Minecraft się rozwija a co za tym idzie przybywa więcej graczy... więcej młodszych graczy. Chcemy z multim zachować jakiś cień godności żeby nie było widać tego:

"hoc na..."

"Moge OP?"

"Moge range!!11 Jestem super adminem!1"  

Problem nie tylko tkwi w tym ale też w Michale. Bo jak on juz wejdzie na ten serwer. To (ostatnio) czatu nawet nie zobaczysz. :D

Bardzo mi się podoba serwer. świetny zjadacz czasu, miło spędzona ~godzinka nie wiem kiedy upłynęła! Bardzo polecam serwer, i na pewno zawitam tam jeszcze nie raz ;)

Dziękuje za miłą opinie bro. :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam serwer, grałem i widziałem pluginy większość autorska pomogłem właścicielowi serwera zablokować pewną komende której nikomu nie powiem, administracja miła, To tyle ode mnie ~Struppi4

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

0/10

lagi i anty cheat źle ustawiony (zbyt czuły na tak słabą maszynę)

Opłata maszyny kosztuje 965 zł miesięcznie z OVH więc proszę o nie ocenianie czegoś o czym się nie ma pojęcia. "0/10" lagi? Hmm. Jakoś NIKT się na to nie  skarży jesteś pierwszą osobą, nie dziwne? Do tego nocheat źle ustawiony? Hmm ciekawe jest to że ochrona survival fly jest praktycznie wyłączona, ponieważ wiem jak to denerwuje. Myślę że nie musze więcej pisać na temat twojej "opinii".

kiedy nowa mapa do ctp ;d ?

Sami nie wiemy, narazie w namysłach jest miasto. 

Opublikowano

SERWER FAJNY ALE NO NIE MOGE JEDEN WIELKI SYF

NIE DA SIE GRAĆ 
CO CHWILE WYWALA Z ROZGRYWEK NIE DA SIE NIC ZROBIĆ
MOJA OCENA 0/10

WYJEBCIE TEN SERWER W PIZDU !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...