Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Radeon 7770

Taric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co ci ? Zasilacz nie jest z czarnej listy tak samo proc jest dobry do tej karty. a xfx radeon 7770 jest dobry ?

Ten sie nada ?

http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/msi-ati-radeon-hd7770-1gb-ddr5128bit-dvihdmidp-pci-express,33036.html

Może być ta karta graficzna. Chciałem sprawdzić czy zasilacz nie jest z czarnej listy, a procesor nie będzie ograniczał karty graficznej.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Może być ta karta graficzna. Chciałem sprawdzić czy zasilacz nie jest z czarnej listy, a procesor nie będzie ograniczał karty graficznej.

Spokojnie zasilacz nie jest z czarnej listy a procek jest dobry jednak troche przydało by sie jego podkręcić :D

Opublikowano

pentium e5300 + foxconn g31mx-k kupione za 50 zł na allegro chłodzenie boxowe

W którym miejscu ten procesor jest dobry ?

Dla tej karty to strasznie mało, ale jak masz zamiar rozbudować to ok.

Opublikowano

W LoL na tym sprzęcie pójdzie w 60 fps, ale karta graficzna beędzie najmocniejsza w tym zestawie.

A pogram np. w red alert 3 na ultra ?? albo command and conquer 4 ? pójdzie bf3 na low przy 60 fps ?

Opublikowano

A pogram np. w red alert 3 na ultra ?? albo command and conquer 4 ? pójdzie bf3 na low przy 60 fps ?

BF3 na 60FPS ? Nie na takim rzęchu. O ile karta da radę to cep wymięknie nawet przy Bad Company 2.

Opublikowano

Zależy od gry :rolleyes: .

Ale nawet w BC2 będzie ciężko.

Chodzi mi o red alert 3, command and conquer 4, dirt 2/3, dota2, smite, league of legends itd.

Opublikowano

Gry które podajesz są typowo procesorowe i to on będzie ograniczał FPS. Podaj ten zasilacz i całkowity budżet, może się wymyśli coś lepszego

Opublikowano

Gry które podajesz są typowo procesorowe i to on będzie ograniczał FPS. Podaj ten zasilacz i całkowity budżet, może się wymyśli coś lepszego

Ale gry na ultra te co wymieniłem będą chodzić płynnie ??

Opublikowano

Z tego co patrzyłem to LoL poszedł na e5300 ledwo na high (spadki fps) więc nie sądzę.

Mój kolega gra na full 70 fps ma procek intel core 2 duo e6400 a z testów widziałem, że mój jest lepszy a karte którą posiada to gt 8800

Opublikowano

Różnica jest minimalna, więc nie wiem, jak twój kolega ma 70fps.

Chyba byłem u niego i sam na oczy widziałem, że ma 70 fps.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...