Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie metin2

teri22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Na początku chciałem powiedzieć że to mój pierwszy temat i nie mam pojęcia czy jest w dobrym dziale... Jeśli nie przenieście. Mieszkam w Niemczech i zastanawiam się nad zmianą komputera bo mój stary laptop już się nie spisuje jak powinien. Myślałem o tym:

http://www.amazon.de/gp/product/B00BTD98C8/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers

Chciałbym tylko abyście powiedzieli mi czy przejdę sobie na nim w m1 na handlowym bez lagów i czy ujdzie na nim gra w inne gry takie jak league of legends.

Opublikowano

Cześć wszystkim. Na początku chciałem powiedzieć że to mój pierwszy temat i nie mam pojęcia czy jest w dobrym dziale... Jeśli nie przenieście. Mieszkam w Niemczech i zastanawiam się nad zmianą komputera bo mój stary laptop już się nie spisuje jak powinien. Myślałem o tym:

http://www.amazon.de/gp/product/B00BTD98C8/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers

Chciałbym tylko abyście powiedzieli mi czy przejdę sobie na nim w m1 na handlowym bez lagów i czy ujdzie na nim gra w inne gry takie jak league of legends.

Zamiast AMD polecałbym bardziej Intela, AMD na większych obrotach traci wydajność, choć jeżeli chodzi o takie gry jak Lol czy Metin2 to na spokojnie da radę, 4GB ram wystarczy i albo jestem jakiś dziwny (a raczej jestem), albo ten komp nie ma karty graf. xD, ale reszta ok

Opublikowano

Zamiast AMD polecałbym bardziej Intela, AMD na większych obrotach traci wydajność, choć jeżeli chodzi o takie gry jak Lol czy Metin2 to na spokojnie da radę, 4GB ram wystarczy i albo jestem jakiś dziwny (a raczej jestem), albo ten komp nie ma karty graf. xD, ale reszta ok

Beschreibung Grafikkarte ATI HD3000 OnBoard DVI Speichergröße Grafikkarte 1024 MB Interface Grafikkarte Integrated

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

procesory AMD sa o wiele wydajniejsze w grach jak intele, a co do kompa polecałbym dokupić jakaś zwykła kartę graficzna i będzie wszystko pięknie chodzić pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...