Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Supply Box

Aw23ral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno sobie nie chcąco usunąłem Simply Boxy, od tego czasu gram regularnie zabijam ratio poprawiam ale Sumply boxów nie zdobywam.

Czy jeśli usunąłem jedynego Sumply Boxa to juz więcej go niedostanę ? Jeżeli tak nie jest to jak najszybciej takowego sumply boxa zdobyć, bo mi jest on potrzebny do Gold i Platinum Keyów.

Drugie pytanie. czy broń zostaje jakoś polepszona np czy K1 Gold jest lepsza od zwykłej K1. Czy P90 silver jest lepsza od zwykłej P90.

Scorpion_Gold od zwykłych itd.

Bo mnie się wydaje, że to tylko zmienia kolor i nic więcej, bo patrze na skille i Gold, Pink czy Silver nic u tej broni nie zmienia.

Proszę o odpowiedzi na 2 pt.

Opublikowano

Co do Box'ów to nie wiem, bo nie gram na globalu od jakiegoś czasu. Bronie różnią się minimalnie statystykami, jednak bardziej opłaca się kupować bronie kolorowe, po pierwsze jest ta minimalna różnica w statystykach, a po drugie są one tańsze od zwykłych, ponieważ w większości przypadków sprzedają je z jakichś okazji i cena jest o 30-50% niższa od normalnej broni.

Opublikowano

Powiem tak, supply BOX jest nadal, więcej się dowiesz niżej:

Random Hot Time Event
January 22 – February 2014
Play a game during the Random Hot Time and receive a Random Hot Time Random Box!
You can win the following items from this box:
Gold Key
Supply Box
K1 Gold (3 Days)
MP5K Gold (3 Days)
TAR 21 Gold (3 Days)
The Random Hot Time will be happening at 16:00 CET during week days and at 12:00 CET and 18:00 CET
on weekends.

Supply Box Event
You will continue to receive supply boxes randomly while playing. These boxes can be opened with keys.
You can receive the following prices from this supply box:
Vector Black
Scorpion Dual Gold
Scorpion Dual Red
K1 Gold
TMP9
MP7A1
Winchester 1300
Premium Gold Members can win the following items in addition to the one listed above:
P90 Silver
SPAS12 Camo
K1 Pink
MP5K Gold
5th Slot
Medic Bag
Medic Box
HP Kit
SP 5% UP
Bandage
HA Supply
Extra Ammo 1
Extra Ammo 2

A co do kolorowych broni, zależy jaka broń... jakaś część kolorowych broni jest lepsza od zwykłej wersji, lecz kolejna część jest taka sama... lecz tak jak weeedx mówi, są one zazwyczaj tańsze i bardziej efektowne wizualnie :D

Np. k1 i k1 gold mają takie, nie jest pewny czy aktualne ;x

34y33ia.jpg
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...