Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ucieczka z elo hell ! xD

Gość Król Minusów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mecze z dzisiaj.

edfa27.jpg

Gragasem nie wiem czy wszystko jest ok z farmą itd ale dzisiaj go kupiłem i dopiero go ogarniam.
Co do jarvana to gra byla na supporcie, nie polecam ;).
2 Ostatnie mecze były grane duo z
ImChallanger, pozdrawiam jeżeli to czytasz :P.

Obecnie seria do Silvera I z jedną wygraną, a w/l ratio 36/22.

Opublikowano

Ucieczka z Elo Hell!

1. Po 3 promocjach do silvera w końcu się udało :P Jak to się mówi do trzech razy sztuka. Zagrałem 3 win / 0 lose

3960i4.jpg

2. Seria wygranych.

1un7xb.jpg

3. Jakieś tam statystyki z amumu.

wgnc9d.jpg

4. Obecnie seria do Silvera IV.

fhxsvx.jpg

Oto moje 2-3 dni gry bez try hardowania. Gra Jaxem tak naprawdę trwała 16 minut ale na lolkingu chyba od 25 dopiero odczytuje.

Jak widać da się wyjść z brązu :). Pozdrawiam 9Jarek9 który dalej siedzi w brązie, mam nadzieje, że wyjdziesz ;). Myślę, że temat będę aktualizował co jakiś czas, mój cel na ten sezon to gold być może uda się osiągnąć platynkę ale nie sądze.

PS. Amumu jest OP, tylko o tym nie wiecie ^^. A i zapomniałbym czekam na hejty za farmę i build <3 .e

elo hell rly ? cos takiego nie istnieje co stego ze jestem w braz 5 skoro wygrywam prawie wszystkie mecze (zamiast elo hell mówcie )'' Niebo Noobów '' wygrałem dziś mecz który miałem przegrać staty nie za dobre ale push topa genialny pozdrawiam PogromcaŚmierci

Opublikowano

elo hell rly ? cos takiego nie istnieje co stego ze jestem w braz 5 skoro wygrywam prawie wszystkie mecze (zamiast elo hell mówcie )'' Niebo Noobów '' wygrałem dziś mecz który miałem przegrać staty nie za dobre ale push topa genialny pozdrawiam PogromcaŚmierci

Dobry troll.

PS. Elo hell to była ironia jakby ktoś nie zrozumiał ;).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra, miałem krótką przerwę (właściwie to tydzień), wczoraj pograłem trochę i o to efekty :

j0ti2g.jpg

Gry w serii 3/1. Ta przegrana to w ogóle nieporozumienie bo mój bot przegrał 2 vs 1 (lucian 6/0), leona była afk do 15 minuty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...