Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmieszne zachowanie administracji na serwerze theris.

Orguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jednym dniu wyszła Ciekawa konfrontacja z Administratorem na wołaczu na grze Metin2 gdzie chciałem go poinformować o błedzie w Cilencie, lecz administrator zapatrzony w siebie zbagatelizował moje słowa i kazał mi przyjsc na forum, no to ja zaprosiłem go na ts oczywiscie sie wymigał jak zawawsze po czym napisał słowa "Przebrała sie miarka" no to ja i koledzy sie zapytaliśmy "w co sie przebrała i czy przypadkiem nie przyniesc mu stroju" No to zaczło banowac pierw na 1 miesiąc a potem permementnie.

Po czym 2 dni potem wbijam na forum i napisałem mu to :

Witaj, wiec chciałbym wyjaśnić wczorajszą sytuacje zwiazaną z małym spamem na serwerze Theris. No chciałem prosić Ciebie tylko o pomoc a dokładnie poinformować ze Client ma małą wadę. No i kazałeś mi przyjść na forum wiec jestem, tylko mnie nie banuj ponieważ chciał bym Ciebie proisic byś odbanował mnie i moich kolegów a obiecuje że problemów wiecej z nami nie bedzie, ponieważ spodobał nam sie serwer jak żaden dotąd, a również nie mam 15 lat. No i właśnie nawiązując do wczorajszej sytuacji wiem mogły ci popuscic nerwy ale nikt Ciebie nie obraził a w szczególnosci innych graczy, tak samo jak wpisałes powód bana ( Reklama Innego Serwera) chociaż oboje wiemy ze to nie prawda. No i nie banuj mnie tutaj bo chciał bym wyjąśnić ta zaistniała sytuacje z poważaniem Beton .

A ten idiota mnie zbanował. Własnie nawiązujac dalej stwierdzam ze ten serwer jest do dupy a administracja ma nie skonczone 15 lat. Wiec nie wiem po co taki ktoś posiada serwer by wkur... ludzi ?

Prosze was o wypowiedzenie sie w temacie, hejty na serwer miło widziane nie szczedzić słów.

Mam tylko skromną nadzije ze ten Administrator potrafi czytac i zobaczy co tutaj napisałem.

Nie polecam tego serwera do dupy :) z poważaniem ORGAZM aka Beton

Opublikowano

A więc nie polecam servera z kilku powodów m. in. :

• Administrator prawdopodobnie nie jest pełnoletni. xD
  • Po drugie - Pomoc. Każdemu łatwiej by było rozwiązać sprawę na Team Speak , lecz Admin nie chce przyjść i mówi żeby skierować się z tym na forum.. :huh:
  • Po trzecie i ostatnie już - Banowanie całej gildii za złe zachowanie 1-3 osób (śmiech na sali xD) ​ :D

Ode mnie tyle na temat tego servera, nie polecam ze względu na administracje.

Je*ać leszczy z Lamusami się nie pieści .

JP JP Wypisane mam na klacie. <3<3 #Jolo

Opublikowano

To nie jest dział do dyskusji.

Miałem go przenosić, ale końcówka:

A ten idiota mnie zbanował. Własnie nawiązujac dalej stwierdzam ze ten serwer jest do dupy a administracja ma nie skonczone 15 lat. Wiec nie wiem po co taki ktoś posiada serwer by wkur... ludzi ?

Prosze was o wypowiedzenie sie w temacie, hejty na serwer miło widziane nie szczedzić słów.
Mam tylko skromną nadzije ze ten Administrator potrafi czytac i zobaczy co tutaj napisałem.
Nie polecam tego serwera do dupy :) z poważaniem ORGAZM aka Beton

na pewno nie pozwala nazwać tego dyskusją.

/Zamykam.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...