Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Craftserve, CubeHost czy FiberHost ? Co polecacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy mi na bardzo łatwej instalacjii pluginów oraz dobrym IS.

Planuję zrobić serwer 15-20 slotowy na który mam zamiar wgrać ok. 15 pluginów.

Co polecacie ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zdecydowanie FiberHost! Jest on dla ciebie idealny skoro chcesz zrobić taki serwer. Posiada on też świetny itemshop, więc jest dla Ciebie idealny!

@Down - jak się umie ogarnąć serwer to nigdy nie wywali :) + również istnieje taki pakiet, a dokladnie OBSYDIAN

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

Craftserve - gowno..drogie i czasem sa lagi..

FiberHost - Czasem wywala serwer..

CubeHost - Bardzo dobry hosting !

a jak chcesz jeszcze jeden to moge Ci polecic hosting pukawka.pl - kup pakiet max to bedziesz mogl wylaczyc limit ramu (bedzie zjadac tyle ile serwer bedzie potrzebowal na dana chwile.)

Opublikowano

JA ci Radze CraftServ . Hosting geniany mialem na nim kilka razy serwery ktore byly po 3 nawet 4 miesiac. 0 lagów, dobry silnik. Mam obecnie swoj serwer na hostingu Slotex.pl tez dobry hosting 0 lagow bardzo tani hosting. Mi sie podoba

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zależy na co stawiasz. Jeśli na rozsądną cenę to FiberHost. Jeśli o dużo konkursów, łatwy panel oraz dużo innych ciekawostek to CubeHost, jeśli zaś szukasz czegoś solidnego, ale cena nie jest przeszkodą to csrv ;)

Opublikowano

tylko i wyłacznie Pukawka.pl           najmocniejsze maszyny szybki pomoc , niskie ceny !

Witam siec serwerów ,, Garnizon ''
Potrzebuje Budowniczego do zbudowanie
lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie
jezeli dobrze sie wywiąże awansuje na Administratora

Kontakt oczywiście: Skype: obalacz lub PW

Opublikowano

Ja osobiście polecam FiberHost.

Dobre maszyny, sprawny kontakt z pomocą techniczną, własny itemshop, wiele form platnosci, mozliwosc wyplacenia pieniedzy, przejrzysty panel

Opublikowano

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. 

http://fiberhost.pl/cennik-mc/

Jako pierwszy hosting w Polsce wprowadziliśmy płatność PSC.
Bardzo często na naszym fanpage organizujemy konkursy dla klientów.

Posiadamy wydajne maszyny, które zapewniają przyjemną grę. 

Wiemy jak ważna dla naszych Klientów jest cena nabycia wymarzonego serwera. Nie chcielibyśmy, aby stała się ona przeszkodą w radości, którą przynosi użytkowanie oferowanych przez nas usług.
Dlatego stawiamy na niską cenę! Przy niskiej cenie nie zapominamy o jednym z najważniejszych czynników, jaką jest wysoka jakość.
Nasza firma dostarcza serwery wysokich standardów, dbamy o każdy szczegół.

Zapraszam jeszcze raz do zapoznania się z naszą ofertą i wybrania naszego hostingu :) 
Opublikowano

Craftserve - gowno..drogie i czasem sa lagi..

FiberHost - Czasem wywala serwer..

CubeHost - Bardzo dobry hosting !

a jak chcesz jeszcze jeden to moge Ci polecic hosting pukawka.pl - kup pakiet max to bedziesz mogl wylaczyc limit ramu (bedzie zjadac tyle ile serwer bedzie potrzebowal na dana chwile.)

W pełni się zgodzę, ale 1.5zł/slot w OVH Francja to dość drogo, polecam ci Firehosting.pl/ ownserwer.pl jeżeli zależy ci na wydajnośći

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...