Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiery, exp i jeszcze raz exp

NiemaSkilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Temat jest kierowany do doświadczonych Wotowców. Mój problem brzmi tak `` JJak szybko wbić exp i wysoki tier`` Tak wiem że. Najlepszy sposób to grać ale ja tak dobrze nie gram. O boty mi żadne nie chodzi bo dostane bana ale żeby jakoś wbć X tier bo klanowi trzeba pomóc. Aktualnie gram comet

Opublikowano

Wbijesz X tier i nie będziesz ogarniał co i jak...

Kup premium, albo zamień doświadczenie za złoto.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Graj dużo, długo często i dobrze. Tak spokojnie w miesiąc możesz do Xt dobić, ale muszę Ci bardzo odradzić tą linię, skoro masz mieć Xt na CW. Brytyjski med, to największy szajs tego tieru, jaki kiedykolwiek się pojawił na polu bitwy. Mobilność HT, pancerz MT, działo LT.

Radzę Ci robić jakieś isy-7 lub E-100/T57/E5

Doświadczenie na złoto???

Ta, za 1 szt złota, możesz wymienić na 25 wolnego doświadczenia. Niby pomaga, ale też dużo kosztuje. Przydatne dla tych, co nie mają co z goldem zrobić.

Opublikowano

Radzę Ci zrobić E100, bardzo dobry czołg i przydatny.

A co do expa za złoto, to masz 25 sztuk expa za 1gold ale musisz mieć doświadczenie wbite na czołgu premium żeby wymienić.

Strasznie drogo wychodzi, jak chcesz od razu kupić tyle expa żeby na Xt starczylo od zera.

Także graj spokojnie i skupiaj się na grze, nie leć na pałę, a szybko wbijesz. Musisz też umieć grać, więc najlepiej samemu od zera grać i nabić tego Xt żeby mniej więcej wiedzieć o co chodzi.

Opublikowano

Czyli radzisz sprzedać comet i lecieć na isy??? Kv-1s mam ale nudno już nim sie gra 32 k a trzeba 50 k nudno troche.

@Up gra masełkiem nie jest fajna ale spróbować można

Opublikowano

Czyli radzisz sprzedać comet i lecieć na isy??? Kv-1s mam ale nudno już nim sie gra 32 k a trzeba 50 k nudno troche.

Nie sprzedawaj cometa, możesz skończyć tą linię, ale nie kupować Xt, bo i tak po kilku bitwach go sprzedasz, a na CW będą Cię wyzywać od nooba, a wina będzie czołgu.

Rób tą linie kv-1s, jest on bardzo łatwa do ogarnięcia, nie będziesz miał z nią problemów, a tylko dużo przyjemności.

Radzę Ci zrobić E100, bardzo dobry czołg i przydatny.

A co do expa za złoto, to masz 25 sztuk expa za 1gold ale musisz mieć doświadczenie wbite na czołgu premium żeby wymienić.

Strasznie drogo wychodzi, jak chcesz od razu kupić tyle expa żeby na Xt starczylo od zera.

Także graj spokojnie i skupiaj się na grze, nie leć na pałę, a szybko wbijesz. Musisz też umieć grać, więc najlepiej samemu od zera grać i nabić tego Xt żeby mniej więcej wiedzieć o co chodzi.

Czołgu elitarnego*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...