Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa strona pod priva oskryptowana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakbym wiedział jakie tabelki miały by być w środku to bym zrobił...

Nie spinaj bo majtki puszczą.

Tak ciężko kurwa spojrzeć w zapytanie w kodzie?

Ja pierdole, pomyśleć, że oni będą pracować na czyjeś emerytury...

Opublikowano

mam pytanko bo chyba od tego metka to juz slepne .. ;D moze ktos mi podac gdzie dokladnie sie znajduja jakies configi bo chyba o czyms zapomnialem xD

edytować musisz index.php i sql.php ;)

fakt nie ma bo mi się jebły tuty ze stronami :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiecie ile te skrypty mają lat :D?

Skoro tak sądzisz to daj lepsza stronke.

Hmm nie dasz za darmo nie ?

I właśnie o to w tym chodzi że jak ktoś nie ma kasy na stornke to bierze te darmową (udostępnioną) a nie wydziwia ze skrypty stare.

Sygna.png

Opublikowano

Wiecie ile te skrypty mają lat :D?

Z 3 lata, wtedy startował Tuor? xD

Skoro tak sądzisz to daj lepsza stronke.

Hmm nie dasz za darmo nie ?

I właśnie o to w tym chodzi że jak ktoś nie ma kasy na stornke to bierze te darmową (udostępnioną) a nie wydziwia ze skrypty stare.

Jakbyś był istotą myślącą wiedziałbyś, że Pan wyżej nad Tobą jest twórcą skryptów tej strony :3

Opublikowano

Z 3 lata, wtedy startował Tuor? xD

Jakbyś był istotą myślącą wiedziałbyś, że Pan wyżej nad Tobą jest twórcą skryptów tej strony :3

Wiem to, i wiem coś wiecej że "pan" zielsko taki znany grafik i skrypter stron mt2, a specialnie robił stronki że jeżeli zrobisz konto z loginem zielsko lub admin to automatycznie dostajesz gm na serwie, więc nie wiem czy takie dobre to korzystanie z jego stron.

A co do tego mojego postu wyzej chodzilo o to ze jezeli go sciska dupa ze udostepnione jego skrypty i on placze ze sa stare niech udostepni swoja nowa stronke z pro skryptami, bo powiem Wam tak, bombwork i zielsko, nie mam osobiscie nic do nich, ale wiem troche o ich stronach zielska sprzedaje skrypty te co wyzej wymienilem a bombwork sprzedaje strony z przerobiona grafika zielska i jego skryptami no madre to nie jest...

Spójrz na mexile ta terazniejsza stronke, skrypty zielska przerobione przez bombworka tak samo grafika..

Gdybym juz mial kupowac stronke, to wolalbym to kurl'za tez chlop naprawde dobrze grafike wykona w krotszym terminie i duzo, ale to naprawde duzo taniej a kodowanie tak samo kongo zrobi.

Więc nic ja się wypowiedzialem hejtowac nie macie po co bo kazdy czlowiek ma prawo do wypowiedzenia swojej opini.

Dziękuje i pozdrawiam.

Sygna.png

Opublikowano

Wiem to, i wiem coś wiecej że "pan" zielsko taki znany grafik i skrypter stron mt2, a specialnie robił stronki że jeżeli zrobisz konto z loginem zielsko lub admin to automatycznie dostajesz gm na serwie, więc nie wiem czy takie dobre to korzystanie z jego stron.

A co do tego mojego postu wyzej chodzilo o to ze jezeli go sciska dupa ze udostepnione jego skrypty i on placze ze sa stare niech udostepni swoja nowa stronke z pro skryptami, bo powiem Wam tak, bombwork i zielsko, nie mam osobiscie nic do nich, ale wiem troche o ich stronach zielska sprzedaje skrypty te co wyzej wymienilem a bombwork sprzedaje strony z przerobiona grafika zielska i jego skryptami no madre to nie jest...

Spójrz na mexile ta terazniejsza stronke, skrypty zielska przerobione przez bombworka tak samo grafika..

Gdybym juz mial kupowac stronke, to wolalbym to kurl'za tez chlop naprawde dobrze grafike wykona w krotszym terminie i duzo, ale to naprawde duzo taniej a kodowanie tak samo kongo zrobi.

Więc nic ja się wypowiedzialem hejtowac nie macie po co bo kazdy czlowiek ma prawo do wypowiedzenia swojej opini.

Dziękuje i pozdrawiam.

Chłopie, te loginy z Zielsko czy też Admin były przeznaczone dla adminów storny, a jak ktoś pobierał gotowca niewiadomo skąd i nie wiedział, że na te loginy działa admina to już nie moja wina, do skryptów nie dołączałem instrukcji obsługi, zawsze tłumaczyłem klientowi na czym polega panel admina. Login nie może się powtarzać, panel admina zrobiłem na login bo tak było najprościej - a jak ktoś nie wiedział o tym bo "pobrał pliki strony z xxx.com" to już nie moja sprawa.

A propo elo - helo Kurlza to:

Jego Projekt: http://www.corelismt2.pl/

Mój Projekt: http://mrzielsko.deviantart.com/art/Eleris-Metin2-331343040

I nie pisz mi kolego na PW że nic nikomu nie daje za free i jestem skąpy bo to nie prawda, wystarczy przejrzeć mojego fanpage, aby obalić twoją "teorię".

Pozdrawiam!

Opublikowano

Chłopie, te loginy z Zielsko czy też Admin były przeznaczone dla adminów storny, a jak ktoś pobierał gotowca niewiadomo skąd i nie wiedział, że na te loginy działa admina to już nie moja wina, do skryptów nie dołączałem instrukcji obsługi, zawsze tłumaczyłem klientowi na czym polega panel admina. Login nie może się powtarzać, panel admina zrobiłem na login bo tak było najprościej - a jak ktoś nie wiedział o tym bo "pobrał pliki strony z xxx.com" to już nie moja sprawa.

A propo elo - helo Kurlza to:

Jego Projekt: http://www.corelismt2.pl/

Mój Projekt: http://mrzielsko.deviantart.com/art/Eleris-Metin2-331343040

I nie pisz mi kolego na PW że nic nikomu nie daje za free i jestem skąpy bo to nie prawda, wystarczy przejrzeć mojego fanpage, aby obalić twoją "teorię".

Pozdrawiam!

Nie wiem po co dałeś ten przykład, nie mówiłem że on robi lepszą grafikę, lecz że robi dobra ale " duzo, duzo taniej "

A akurat co do przykladu to na moje okno jemu wyszło lepiej, ale kazdy ma inny gust wiec nie bierz tego do siebie ani jako hejt, ja tylko wyrazam swoje zdanie, bo takowe mam prawo wypowiedziec.

A co do tego że ty niby skąpy, nie wiem jaki jesteś wisi mi to poprostu mnie wkurzyłeś, pisząc to z starymi skryptami...

Jak ktoś nie ma kasy na stronke to weźnie co mu dają nawet może i ta co w temacie, i chodziło o to że skoro dla Cb to są aż tak stare skrypty, to śmiało zrób nowe i udostępnij nikt Ci nie zabroni...

Sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...