Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyCORE - SERWER Z BARDZO DUZYM DROPEM / GILDIE / NONPREMIUM

Loim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer na 100% Online 18 ? Wedlug mnie dobrze, ze nie ma blazerodow, bo potka sily 2 i kolo z koxem bez regeneracji lezy na 2-3 hity .

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer na 100% Online 18 ? Wedlug mnie dobrze, ze nie ma blazerodow, bo potka sily 2 i kolo z koxem bez regeneracji lezy na 2-3 hity .

na 100% sprawdzamy all i czekamy wszyscy na 18 ;)

Opublikowano

To ja lece i wroce dopiero troche po 18 :) Napewno zagram, mysle ze bedzie calkiem ciekawe pvp oraz jak najmniejsza ilość dzieci, ktore jak je sie killnie wyzywaja od cheaterow

Opublikowano

To ja lece i wroce dopiero troche po 18 :) Napewno zagram, mysle ze bedzie calkiem ciekawe pvp oraz jak najmniejsza ilość dzieci, ktore jak je sie killnie wyzywaja od cheaterow

czekamy czekamy :D 7min

Wersja 1.7.4/1.6.4

?

1.6.4

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, parę błędów ale to nic.

Serwer wypali wam bo na starcie full serwer więc spoko.

A i nie da się wbić bo ciągle 50/50 xD

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, parę błędów ale to nic.

Serwer wypali wam bo na starcie full serwer więc spoko.

A i nie da się wbić bo ciągle 50/50 xD

bledy byly spowodowane podwójny zapisem ogarnelismy to .

Opublikowano

Server Wydaje sie być bardzo fajnym serverem oczywiscie ze wbije :)

Full nie wbije ;d

Server bardzo fajny Ogarnieta administracja <--- na wielu serverach tego brakuje 10/10 zawitam na dłużej :)

1374504508-U558502.png

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, brak lagów nie zgodze się z kolesiem @up Gdyż serwer jest dopracowany bardzo fajnie sie na nim gra. Sam zapraszam innych do grania :D Myślę, że sie każdemu spodoba jak komuś sie coś nie podoba to niech wyjdzie bo prawie all podoba sie ...

Moje Poradniki

Jak zwiększyć FPS ?

Jak Dodać Mody do MineCraft ?

Następny TuT niedługo =]

Zapraszam do zobaczenia moich Poradników ! =]

Opublikowano

Nie wierze ,Były lagi na poczatku dziwicie się? 50 osob na 50 mapa renderowana mega klepy a teraz?! Meeega 50/50 nawet o 10 jest ok 30-40 ludzi ^^ Miód, Malina! Serrrrdecznie Polecam .P.s Słyszałem nowa maszynka bedzie :D

~Harger

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

Serwer wyszedł bardzo fajnie, naprawdę bardzo fajnie się gra, tylko niektórzy cheatują i teraz gildii nie mam. ;/

Co do serwera: Bardzo fajny drop, miła rozgrywka, łapanie cheaterów :D, mega klepy.

Szukam osób do stworzenia gildii na tym serwerze, gildia może mieć dużo osób tylko chce ogar w gildii xD

Podania składać na skype: minecraftgraihia lub jak mnie spotkacie w grze to pisać że chcecie ze mną gildie.

Nick w grze: Graihia

Codziennie są eventy. Komendy: /vip, /stone, /event, /gildia, /helper

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...