Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaakceptowanie Handlu 2 Oknami

krolik1908

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coraz więcej osób ma tego hacka, czy ktoś go wydał, udostępnił? Skąd oni go mają?

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

nie ma takiego hacka :)

Moge dac FMS +9 na handel (s16)

Opublikowano

To się nazywa Trade Hack, i chyba nikt go nie ma, a przynajmniej nikt nie udostępnił

Siemka

Opublikowano

Cymeek to gość z s8 71 lv ukradł mi takim sposobem dzisiaj ebo +8.

Wyłożyłem je i po akcji ;/

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Zasadniczo wykonanie Th według spoleczenstwa hackerow na mpc forum jest mozliwe ?

Czy ktos to dokonał ? Tak np. TH z DiosesMX , dzialajacy na Privach (trzeba znac hasło)

Na Metina PL nie ma TH :)

Opublikowano

JEST!! Mnie tak ostatnio okradziono! Facet chciał 400k za kose +8! Zgodziłem się od razu :P Dałem na handel 400k on kose +9 dałem akceptuj a w moim eq pojawiła się kosa +0 :/ Gram na s7 (almanach) ten gość miał nick 2pack :(

ohcrapp1.gif
Opublikowano

misiek to twoja glupota bo nie da sie tak zamienic.. musiales dac akcept i niezauwazyc ze dal kose+0 a nie +9 ludzie bez pospiechu jak cos kupujecie..

SDlongju - Woj 120 < Off

SDlongju - Sura 74 T T < Off

MMyt2 - Wojownik 88 < Off

LINK << Moja Dziewczyna Nago[/size]

DAJ - nic cie to nie kosztuje

Opublikowano

Trade hack jest...

podobno płatny około 100zł

ale nie jestem pewien tylko było na jakimś forum,,,

9e3aa330973f.gif

-> Diwang2- Szaman "ProStak" 86lv+ <- głowny char ;p

Opublikowano

JEST!! Mnie tak ostatnio okradziono! Facet chciał 400k za kose +8! Zgodziłem się od razu :P Dałem na handel 400k on kose +9 dałem akceptuj a w moim eq pojawiła się kosa +0 :/ Gram na s7 (almanach) ten gość miał nick 2pack :(

Taaa . Pierwsze pokazał ci kose +9 pozniej ty pokazałeś kase

Wyłączył okno handlu i dał kose +0 a ty myślałeś że dał +9 i dałeś mu kase .

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

jakbyś nie zauważył revolution engine to to SAMO co cheat engine tylko ma inny skin zobacz ile ważą pliki dll w ce i w re no tyle samo

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

TradeHack istnieje. Okradli w ten sposób parę znajomych (Było głośno w czacie gildii xD) . Dlatego warto używać po prostu Tobołu, bo jak na razie na niego hacka nie ma ;).

15308_23_06_09_3_28_22.png

Opublikowano

A w tej bajce byly smoki ????

Po 1 ty bys ebonow +8 niemial bo cos widze ze masz kolo 9-10 lat

Po 2 Niema TRADE HACKA NA PLU Jescze nikt nikogo nie oszukal to sa same bajeczki

Pytajcie sie teamu na suporcie Osobiscie mam prawdziwe gg z suporta Bo ciagle hakerow wpierdalam :)

k0cio.jpg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

jest takie coś to można zrobić chyba przez cheat engine tworzy wirtualną broń i

koleś chciał sprzedać boga + 8 za 2kk ^^ pokazał boga myśle nie oszuka nagle sie ciesze ze kupilem az tu nagle boga + 0

Pomogłem?

to się ciesz bo nie zależy mi na like itp :)

Opublikowano

Ja miałam buga ze sklepikiem na S4. koleś wystawił Berka za 350k (ledwo wystawił patrze, nie było napisane "Księga Umiejetności Berserk" tylko pisalo Berserk... Samo...xD odrazu chciałam kupic a tu "Czy chcesz kupić żółć za 350k yang" przez przypadek nacislam Tak xD (sry jestem zwrokowcem) ^^ Wyjeeb. mnie z gry na jakiś debugach wracam a tu kasy nie mam i kolesia nie ma xDDDDDDDD.

cooltext454992920.gif
Opublikowano

Trade Hack Jest Tylko To jest na pewno płatny program i jak ktoś tego chacka by wogóle miał to by i tak nigdzie nie udostępnił a jak już udostępnił to zapewnie fake albo keyloger takie jest moje zdanie.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Ja miałam buga ze sklepikiem na S4. koleś wystawił Berka za 350k (ledwo wystawił patrze, nie było napisane "Księga Umiejetności Berserk" tylko pisalo Berserk... Samo...xD odrazu chciałam kupic a tu "Czy chcesz kupić żółć za 350k yang" przez przypadek nacislam Tak xD (sry jestem zwrokowcem) ^^ Wyjeeb. mnie z gry na jakiś debugach wracam a tu kasy nie mam i kolesia nie ma xDDDDDDDD.

widać ktoś Cię uprzedził i kupił książke przed Tobą.

To jest błąd gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...