Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Statk SFE

wyjazdwpolee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jak teraz zrobic statek SFE ...bo na pl2 juz 3/4 lub 3,95 a 0,05 graczy ma normalne

i te 3/4 servera ma SFE ... , i wez wylec zwykłą fulką jak ci ena hity sciągną...

I mam pytanie jak szybko teraz zrobic statek sfe ? bez przelewow itd ;)

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

niewiem gdzie na pl2 masz aż takich koksów, sam gram i takich sytacji jak padać na hita od gracza niemiałem. Najpierw uzbieraj na golca zrob stare fe , kup peta, kup serce i wtedy już tak pękać niebędziesz

b6b78815.png

Opublikowano

Nie którzy na pl2 są ;d Np ja dziś robiłem te nowe misje ( robie od 1 lvl bo nuda ) i stała mina to ja obkrążyłem i widziałem kantem oka jak EIC przez nia przeleciał i nie wybuchła po paru sek ja na nia naleciałem i bum ;d Albo po pl2 lata typek z 2 flax i grubymi który ciśnie 45 koło z białki ;d

Opublikowano

niewiem gdzie na pl2 masz aż takich koksów, sam gram i takich sytacji jak padać na hita od gracza niemiałem. Najpierw uzbieraj na golca zrob stare fe , kup peta, kup serce i wtedy już tak pękać niebędziesz

Mam starą fe .. , ale jak ci rusek wleci , lub wiediegether , bo reszte znam z top 10 ;) ( Ts'ik )

To co wyjebie ci z hita z bialej 92k .. ostatnio typ z x3 po 74k bil -.-... , i np wez misje na kryski , jak ci wyskoczy resb , biala i masz ponad 300 i spisz

I mam 0 pp w tym problem

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze taki we die.. i bestia i prawie cale top 100 to wybocili oprocz mr. Juriego, luckeya itd.. To sa boty i tyle, jak nie chcesz padac to kup sb konto i tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...