Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dysksuja]Wasze pierwsze spotkanie z Lol'em

Katalizator3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kwiecień 2012 bodajże, wtedy był varus na oknie logowania i hecarim w rotacji :D Chłopak mojej siostry mnie z nim zapoznał, ciupałem całe dnie :D

21515.jpg

Opublikowano

Pierwszy mecz zagrałem w wakacje 2012 roku, grałem wtedy Ashe, nie wiedziałem wtedy że jak schowasz się w krzaki to przeciwnicy Cie nie widzą, cały czas waliłem z e, i dziwiłem się dlaczego nie zadaje obrażeń, nie wiedziałem jak się kupuje itemy :D i bez itemów latałem, nie pamiętam jakie miałem wtedy staty.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

grudzień 2k10, zimowa mapa, koledzy wmawiają że sivir służy tylko do niszczenia wieża i supportowania teamu dzieki ultowi, ap shyvana, jak pamietam wychodzila albo fizz albo ahri albo volibear

­

Opublikowano

Pierwszy mecz grałem Teemo,biegałem do bazy przeciwników i nie wiedziałem jak się dodaje skille...staty 0/19...i potem jeszcze kupiłem Garena za RP...

Opublikowano

HIGH FIVE

Też pierwszą grę zagrałem jak weszła Vi, grałem wtedy Cho i nawet nieźle mi poszło (chociaż kupowałem tylko Rabadonki :))

Tak samo Cho same rabadony, 1 staty jakie miałem to bodajże 1/7 :D

Opublikowano

Na poczatku gralem dla beki i dowodem na to jest moj nick :D. Moja 1 gra byla tragiczna 2/17 zed ale sie cieszylem ze mialem chociaz te 2 kille ;D. Bylo to gdzies na przelomie grudnia/stycznia ubieglego roku

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Nie mam pojęcia czym grałem i jakie miałem staty, ale zacząłem 1 września 2012 bo do szkoły zostały 2 dni a już nie było w co grać ;x

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jakoś 3 lata temu, kumpel mi pokazał(bez skojarzeń -_-) i poleciał :)

Pierwsza postać to Ashe, bałem się podchodzić, więc grałem na dystans. Pierwsza kupiona to Sion.

Opublikowano

Hmm półtora roku temu ?? . Pierwsza była Ashe która grałem i kupiłem :D pamietam te moje itemki wszedzie Moc Trójcy wydawał sie takim Op przedmiotem bo przeciez tyle kosztuje i tyle dodaje :DD Ahh i ta radość kiedy trafiłem z ulta w bota na drugim koncu mapy . Bezcenne :P

@edit Pamietam jeszcze jak kupiłem teemo i jak sie go tylko pod ads budowało Krwawe szpony madreda Rox , szkoda ze je usuneli :D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Grę zacząłem z naszym adminem Marselo, dzięki któremu w to gram. Było to w s1-s2. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja zacząłem półtora roku temu i grałem jaxem ze smitem na topie, gdyż myślałem, że jest do zabijania minionow z armatkami xD Aż trudno uwierzyć, że siedzę teraz w goldzie. I te uczucie, kiedy w końcu dostaniesz flasha, wszyscy je znają pewnie.

No ja narzekałem na tego flasha. Miałem 11 lvl nie w trwającej grze ale na koncie. byłem wtedy na topie i grałem cho'gathem. enemy jungler mnie zgangował ja missuje Q i W, no bo takie plejsy waliłem że lepiej nie mówić aż się wkurzyłem że tego walniętego flasha nie miałem i przestałem grać. Po 3 miesiącach nabiłem ten 12 lvl i poszedłem znowu cho na topa. Dostałem ganga ale powiedziałem " Nie ma kurwa tak łatwo!" Flash i powiedziałem "A teraz spierdalaj!"

To był mój najlepszy dzień <3

Opublikowano

Wychodził ziggs. Ashe oczywiście. Robiona pod mordor(tanky xD). Carrowalem od zawsze(0/30/0) a potem kupiłem nunu i przestałem grać bo nie mogłem jeść ludzi. No i bałem się cho gatha xD

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Z 3 mies temu będzie. Wiem, że w rotacji był rammus, a na ekranie logowania jinx. Rammusem pierwszy pvp i staty 12/3 ;)
Nie mialem pojecia co robic, Q 99% w minsy ale staty OP :D

graphic.png

Opublikowano

Jakoś rok temu, pierwsza gra amumu, robiłem go full tanka i się dziwiłem czemu nie moge nic skillować o.O Stwierdziłem, że to gówniana postać i zacząłem grać masterem yi.

Opublikowano

Pierwszy raz zagrałem dzieś w drugiej połowie s2 ;d Pamiętam że wtedy grałem annie i ciagle padałem od wieży albo minionów xD Nie wiedziałem że nie można wyjść bez konsekwencji więc był ban po 3 dniach xD

Opublikowano

Wakacje 2013 na ekrania logowania był Aatrox >.< Pierwsza postać Ashe (z tutouriala) potem Morgana pierwszych stat nie pamietam ale bylo ostro na minusie ;x

1390758008-U305854.png graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...