Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reklama

PpG.png

QpF.png

strzalka.gif IP : warezdarcraft.pl:2525

strzalka.gif TYP : SkyBlock

strzalka.gif Sloty : 150

strzalka.gif Potwory : TAK

strzalka.gif Zwierzęta : TAK

strzalka.gif PvP : TAK

strzalka.gif Premium : NIE

strzalka.gif Nether : TAK

strzalka.gif BialaLista : NIE

strzalka.gif Dedyk : TAK

teamspeak3r.png

strzalka.gif IP : warezdarcraft.pl

NpF.png

Wlaściciel
Ati81

RootAdmin

Dynia78

HeadAdmin

Kingmmki
Administracja
Zitkus

Moderatorzy
Tycha
sowa12343

Win

Zika123
YouTuber
MKSuper

Payled

SpF.png

Procesor Intel Xeon W3565
Rdzenie / Wątki 4 cores / 8 threads
Częstotliwość 3.2 GHz+
RAM 48GB DDR3
Dyski 2x 2 TB SATA
Raid Soft
Sieć 1Gbps
Przepustowość 200Mbps

WpF.png

http://www.youtube.com/watch?v=ldXTG-9U-20

TpF.png

LpF.png

MpF.png

PpF.png

* * * * *

Nie typowy schemat wysp ( nowy wygląd wysp oraz domek na start)

* * * * *

Ogarnięta administracja ( osoby , które wiedzą co robią )

* * * * *

Codziennie nowi gracze i nowe znajomości

* * * * *

Ciekawy tryb rozgrywki oraz mile spędzony czas

* * * * *

Atmosfera nastrojowa

* * * * *

Opublikowano

Jak nie lubię SkyBloków to ten mnie zaskoczył mnię. Dałbym mu ocenę 8,5/10 (Bardzo Dobry). Tylko... jedna rzecz mnie uwiera... Kity a dokladniej nie są autorskie tylko z neta (Wiem bo sam kiedyś miałem tego essentialsa), ale można na to przymknąc oko bo serwer jest dobry: Tani VIP, piękny spawn, Super strefa VIP i sklep więcej nie będę mówić tylko sami wbijcie :)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Ziomeczku, ts nie działa.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Już wbijam na serwer . Wg. mnie jeden z lepszych skyblockow

Jeden z lepszych? z tego co widzę to na chwilę obecną to najlepszy skaj :)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...