Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Diamond Player

konosek2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vayne byłą z diamentu """ BYŁA """ bo nie powina już w nim być NIGDY -_-

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Opublikowano

Nie rozumiem tematu, zkontrowałeś Vayne na normalu i teraz zazdrościsz diamentu...

Można mieć 100 fps, a pingu 300 i nie mieć lagów ?

Opublikowano

Nie rozumiem tematu, zkontrowałeś Vayne na normalu i teraz zazdrościsz diamentu...

Czasami serwer ma lagi, ja np. przy pingu 15 mam czasami lagi bo z serwerem coś nie halo, może tutaj to samo było

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No właśnie. Czytając ten temat mam wrażenie, że chcesz się wyżalić. Sam czasami mam lagi, po 300 pingu, a FPS 60, więc wtf.

Po za tym co z tego, że diamentu? Brąz też może mieć lagi przy miliardach fpsów.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Wkurza mnie takie myślenie bo na normalach też często spotykam się z ogromnymi oczekiwaniami względem mojej osoby bo diamond.

To że ktoś ma diament nie znaczy że w każdym meczu musi dawać z siebie 100%, i grać perfekcyjnie :3

Opublikowano

No właśnie miałem się śmiać. Zawsze się śmieje z ludzi, którzy myślą, że Challengerzy i Diamenci już mają opanowane w 100% każdą postać i powinni carrować gry xD Po za tym to normal. Wiec pls. Sam się ośmieszasz. Normalne są tylko do testowania postaci.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

No właśnie miałem się śmiać. Zawsze się śmieje z ludzi, którzy myślą, że Challengerzy i Diamenci już mają opanowane w 100% każdą postać i powinni carrować gry xD Po za tym to normal. Wiec pls. Sam się ośmieszasz. Normalne są tylko do testowania postaci.

Prawdziwy macho testuje postać na rankedzie B)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Faktycznie, chłopak, masz prawo do satysfakcji bo pocisnąłeś Diamentowego Gracza. Nie rozumiem w ogóle powodu założenia tego tematu przez Ciebie, jeżeli jesteś/byłeś już w platynie, to chyba troszkę "ogaru" w Twojej głowie powinno być;

- to był normal, gdzie większość takich właśnie graczy, jak twój przeciwnik chce sobie pograć dla zabawy/przyjemności

- mógł mieć problemy ze sprzętem, łączem, problemy z serwerem gry, etc..

- slabszy dzien

- brak komunikacji z druzyna

- Teoretycznie Cait jest kontrą na Vayne..

- etc

- etc..

W dodatku patrząc po statystykach na lolkingu, bardziej bym się tutaj Ciebie przyczepił. :)

Gracz plat III;

Kassadin, 99 farmy w 25 minut, na Fizza. OK. Więcej tutaj nie muszę nic pisać. Ale pracuj nad farmą, bo raczej w kolejnym pojedynku z tym graczem nie będziesz miał szans. Pozdro 600.

P.S

Pomyśl najpierw za nim napiszesz jakiś bezsensowny temat.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...