Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogólnie o DemonBuddy.

skejtjan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio dowiedziałem się co to jest DemonBuddy. Pewnie wielu z was używa tego bot'a, ale ja nie jestem do końca pewny. Jak lecą bany za to? Czy za używanie go po prostu do wbijania paragonów beż żadnych vm'ów czy innego typu dodatków leci od razu perm? Jakich profili używacie? Jakich postaci? Jeżeli już możecie mi wysłać profile których wy używacie to czy możecie podzielić je np na te do farmienia itemów a na te do expienia? Z góry dzięki i pozdrawiam.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Tak za tego bota idą bany.

Temat o profilach do Demona

http://www.mpcforum.pl/topic/871335-demonbuddy-plugins-profiles/

Tutaj masz nieco o banach.

http://www.mpcforum.pl/topic/1097019-hot-ilu-z-was-dostalo-bana-d3-softcore-europe-demonbuddy/

Ja osobiście nie używam żadnych botów. Nie potrzeba mi. Jeżeli masz bocić to rób to nocą kiedy nikt nie patrzy :D

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Oj ja ci raczej nie pomogę. Opisów jako takich profili do demona nie znajdźesz na polskich forach. Będziesz ich musiał szukać na anglo-języcznych stronach. Najlepszym sposobem na dowiedzenie się do czego jest ten profil to wypróbowanie go.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Jeżeli będziesz używał bota 24/24 to wiadome, że zostaniesz zbanowany. Jak nie przesadzisz to nic takiego się nie stanie. Po drugie nie popieram zdania przedmówcy. Pora używania demonbuddiego nie odgrywa znaczącej roli. Po trzecie moim zdaniem najlepszym aktem do farmienia paragonów jest akt 1, a dokładniej pola i krypty.

Opublikowano

Dokładnie, pora dnia czy nocy nic nie ma do rzeczy, jeśli masz dostać bana i tak dostaniesz. Znam osoby które dostaly bana po 1 dniu i takie co puki co nic nie dostały.

Postać jaka bocisz to juz sam sobie wybierasz, dla DB to bez znaczenia.

Co do profili - jeśli grasz w D3 to chyba sam wiesz gdzie najlepiej sie expi, farmi itp itd wiec wybierasz profil jaki Ci odpowiada i tyle.

Opublikowano

Nie wiedomo czy bedzie działał. Obecna wersja moze nie działać z racji MP jakich brak po dodatku, lecz to jest pryszcz i pewnie max po tygodniu wejdzie nowy plugin do aktualnej wercji D3

Opublikowano

Najpewniej będzie potrzeba czekać aż dodadzą kilka opcji do DB i będzie można grać bo z tego co wiem jest to bot polegający na skryptach więc to nie powinien być żaden problem do zrobienia go na RoS.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Bot bez updat'a na RoS'ie nie będzie działał. Ja jak na razie się o bana nie boję, teraz bocę może parę godzin w tygodniu ale wcześniej nawet 12h dziennie i brak bana.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Na RoSie tez sie da nawet tego odpalic lecz bedzie trzeba juz troche samemu nim sterowac tj sam zakladasz gre i wlaczasz bota jak jestes na mapie - jedna lokalizacje z znanych aktów zobi :) zawsze dobre i to by troche golda wytrzaskal jak idziesz na obiad.

Pytanie jest teraz inne - czy po dokupienia RoSa bedzie sie oplacalo jeszcze bocic ? raz ze koszt gry sie zwieksza o te 100 zł a dwa to i tak nic wielkiego juz na nim sie nie wskura (chodzi o realny zarobek)

Opublikowano

Problem jest w tym, że wraz z RoSem wchodzi patch ,że blizzard będzie miał wgląd w pliki komputera więc raczej nikt już nie poboci :)

• 3 miesiące temu...
Nowicjusz
Opublikowano

Jak wykupic licencje DB jak nie mam konta w EU HELP !!!

Jak moge wykupic licencje do tego bota ....... Jesli jest to zly dzial to prosze mi powiedziec gdzie owy post mam napisac

ps.. Z gory dziekuje i pozdrawiam !

Opublikowano

@vib

Za pomocą karty Visa albo Credit Card or usługa PaySafeCard nie obsługuje tylko EU. No chyba, że mieszkasz w kraju, którego nie ma nigdzie na liście to wybierz byle jaki, bo to i tak nie ma znaczenia jak podajesz numery karty kredytowej, ale skoro jest i Congo to miejsce, w którym mieszkasz też powinno być na liście. Chyba, że źle zrozumiałem pytanie.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Hej,

Jakich używacie profili ? macie jakis w miare stabilny profil np na przygody ? swego czasu byl to a4 teraz widze juz nie jest taki nie zawodny :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...