Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[jSro] Brevity-Online 110 Cap-Low Rates-Vote4silk-Non profit-Long term

Blitz1353

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To taki drugi Conflict troche bardziej ulepszony wydaje mnie się, gra ktoś ?

Witam,

Server byl w fazie beta testow w tamtym tygodniu.

nie ma jeszcze z byt duzo graczy ale to takie poczatki ;)

Zapraszam na server, w razie potrzeby PM w grze DrugDealer

Opublikowano

Trzy razy sciagalem tego klienta i za kazdym razem mam komunikat z nieznanym bledem sieci na koncu, ktos wie o co chodzi?

moze screen bys podal jakis

Opublikowano

w tych czasach jest bardzo malo serverow o takich ratach i systemie V4S.... pobieram klienta :) obym sie nei zawiodl....

prosilbym tylko w pierwszym poscie o dopisanie lvl'i uniqatow

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ktoś wie dlaczego server offline od  rana?

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Witam

Gram tu od niedawna ale moge polecic ten serwer. Co moge powiedziec wiecej aby kogos zachecic?..hmm jesli ktos lubi old school bez wspomagaczy typu free items to ten serwer okaze sie ''strzałem w dziesiątke''.

Jak wyglada sprawa z unique ?

Od tg az do Soso sa 2 rodzaje unique. Normal i Titan. Wystepuja jeszcze specjalne unique którym GM zrobił spawn na terenie jangan,dowhang,hotan i constantynopolu. Unikaty te daja Tablet of Immortal d11, globale oraz coiny ( oczywiscie nie z kazdego leci ale leci)

Czy mam szanse je ubic?

Oczywiscie ze tak ale moze to troche potrwac. Dlatego lepiej jak my biegac sobie wspolnie ;] Zlurowac ich nie idzie , zablokowac raczej tez nie i wizzardzi na to sami nie chodza bo to ma 110lv

Trade?

Daje duzo golda, naprawde duzo ale nikomu sie niechce robic. Moze my zaczniemy na dniach bawic sie w joba co wieczor 1-2trade dla relaksu i zabawy. Reszta serwera tez raczej joba nie robi kazdy woli dropic nova i gold na bocie ( jak na kazdym sro )

Egy bron, ekwipunek. Jak zdobyc?

Mozna zdobyc z forgotten world , nie jest za łatwo ale tez ciezko nie jest. Jesli naprawde komus zalezy i jest kreatywny w 2tyg moze go zdobyc biegajac w kazdej wolnej chwili :) Na stalu rowniez idzie kupic karty. Set normalnie bez wydziwiania za coiny z holy water temple, special unique oraz job temple. Puki co jakis ''gosciu'' postawił boty na job temple i sam ubija all unique ale na całe szczescie jest takim nobem ze kupuje tego gorszego seta egipskiego bo nikt mu nie powiedział czym sie rożnia xD  ( ma 1 czesc dopiero) Co do broni to moze 3/4 sa egy na serwerze widziałem (2albo 3 stafy  i jednego 2h z czego ten 2h chyba juz niegra)

Nova drop jaki jest?

Duzy. A dlaczego?Tez o to pytałem GMa i w sumie dostałem ciekawa odpowiedz. A mianowicie powiedział mi ze ten kto puszcza 1 bota ma takie same szanse uzbierac szybko seta jak ten co puszcza ich 20. To jest cap 110 wiec tu sie licza Egipskie Itemy wiec raczej goldbot tego sam nie zdobedzie

Pvp ?

Sa, owszem prawie codziennie. Ale tylko w naszej gildi bo sami organizujemy i przewaznie sami sie bijemy:) Egipcjanie (bo jest ich tu troche) wola stac w miescie i płakac ze nic sie na serwerze nie dzieje.

Eventy jakies Gm organizuje?

Według mnie jest nawet za duzo.. :) Gralem na serwerze poprzednim gdzie byl event raz na tydz to ludzie sie cieszyli a tutaj czasem 2 na dzien sa i wiadomo kto placze :D (@up) Jakie eventy. Duzo jest H&S z nagrodami w postaci silkow,pvp event, teraz popularny na serwerze stał sie tzw  lucky crit ( GM z kuszy uderza ze zwyklego skila kazdego stojącego w rzedzie na kogo wpadnie crit odpada) , unique event (roc raz był, seth, taisui 130lv, unikaty z job temple, titany etc.) Dla wiekszego fun'u GM jeszcze daje silki za ubicie jakiegos mocnego unikata na evencie (ostatnio dostalem 100silkow za ubicie Tai Sui 130lv). W nadchodzacym czasie bedziemy jeszcze z GMem organizowac jakies job eventy

Hmm tak w skrócie objasniłem jaki wyglada serwer oczami gracza. Jesli komus sie spodobało zapraszamy

Gramy 4fun not 4win, a ze jestesmy ekipa z ksro,csro,tsro to sami potrafimy sobie zorganizowac czas a nie liczyc na pomoc innych

nicki osob z joinem :Xandi,Kalysia, CQC,TyraMozg,EvilNeo,MaryJane,Pigi

Bye :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...